DJ Paul Elstak verklapt zijn tattoomisser in 'Eerste Hulp bij Tattoo Disasters'

donderdag 3 december 2020
Foto: Spike - © ViacomCBS 2020

In deze aflevering ontmoeten Dennis Weening, Bella Hay en tattoo-experts Robert Aalbers, Hans Pasztjerik en Kristel Met de Delftse Annemarie. Annemarie is groot fan van P!nk en wilde haar graag eren met een tattoo.

Helaas was de tattooartist van Annemarie iets te enthousiast en is de tattoo een stuk groter geworden dan de bedoeling was. Annemarie noemt het nu zelf een waskrijtjestekening...


Ook Joël brengt een bezoekje aan de pop-up kliniek. Joël wilde graag een betekenisvolle tattoo die van meerdere kanten leesbaar was. De letters lijken nu echter meer op hakenkruizen tot groot verdriet van zijn oma. Joël zijn tattoo kan dus echt niet meer!

Daarnaast brengt Bella een bezoekje aan DJ Paul Elstak die zijn tattoomisser verklapt. Paul zit midden in het proces van het weglaseren maar vertelt graag over zijn mislukte Batmanplaatje.

'Eerste Hulp bij Tattoo Disasters', vrijdag 4 december om 19.30 uur op Spike.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers