Disney+ telt na acht maanden al 60,5 miljoen abonnees

donderdag 6 augustus 2020

Het streamingsplatform van Disney werd afgelopen najaar gelanceerd. Nu acht maanden later, telt Disney+ al 60,5 miljoen abonnees. Het vooropgestelde doel werd hiermee al bereikt, namelijk 60,5 miljoen abonnees behalen voor 2024.

Ondanks het grote succes van het streamingsplatform heeft The Walt Disney Company een nettoverlies van 4,7 miljard dollar (4 miljard euro) geleden in het afgelopen kwartaal. Dat maakte Bob Chapek bekend, hij is de CEO van het bedrijf. De reden van dit grote omzetverlies is de coronapandemie, waardoor veel pretparken voor lange tijd dicht waren en een aantal filmpremières werden uitgesteld.


Eén van deze films is 'Mulan'. Deze zal niet meer in de bioscoop worden gedraaid, maar is vanaf september beschikbaar op Disney+.

In België is het streamingsplatform nog niet gereleased. Belgische Disneyfans kunnen zich vanaf 15 september abonneren op Disney+.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - Wim Opbrouck

'Bake Off Vlaanderen' slaat haar iconische witte tent op in de tuin van de Koninklijke Villa in Oostende. Gastheer Wim Opbrouck en juryleden Herman Van Dender en Regula Ysewijn zijn opnieuw van de partij, samen met tien nieuwe gepassioneerde amateurbakkers.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers