Comeback voor 'The Fresh Prince of Bel-Air'

woensdag 12 augustus 2020

'The Fresh Prince of Bel-Air' keert terug op televisie. Will Smith, die de hoofdrol speelde in de originele serie, treedt op als uitvoerend producent, maar dat is niet de enige verandering.

Zo laten de makers weten dat de fans deze keer geen klassieke sitcom mogen verwachten, maar eerder een dramareeks. Regisseur Morgan Cooper baseert zich op de viral video die vorig jaar te zien was en die toont hoe het oorspronkelijke verhaal een drama had kunnen zijn.

Op dit moment is er nog niet zoveel bekend over de comeback. Zo weten we bijvoorbeeld nog niet welke zender de nieuwe afleveringen zal uitzenden. Momenteel bezit HBO Max de uitzendrechten van 'The Fresh Prince of Bel-Air', dus is het mogelijk dat zij de reeks zullen uitzenden. Hetzelfde kan gezegd worden van Peacock. Dat is de streamingsdienst van NBC, de zender waarop 'The Fresh Prince of Bel-Air' oorspronkelijk te zien was.

Bron: AD


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers