Artiesten voor 'Nickelodeon Kids' Choice Awards' bekend

vrijdag 15 maart 2019
Foto: Nickelodeon - © Viacom Benelux 2019

De 'Nickelodeon Kids' Choice Awards 2019' is het grootste en meest slijmerige feest van het jaar voor kinderen. Dit jaar zal de show optredens bevatten van de populairste sterren van vandaag, waaronder: Ariana Grande, Adam Sandler, Chris Pratt, Josh Peck, David Dobrik, de castleden van Disney's Aladdin (Will Smith, Mena Massoud en Naomi Scott) en vele anderen.

Eerder werd al bekend gemaakt dat niemand minder dan producer DJ Khaled de 'Kids' Choice Awards 2019' van Nickelodeon presenteert. In Nederland en België is de show op zondag 24 maart vanaf 18.30 uur te zien bij Nickelodeon.


Het hiphoptrio Migos, die tijdens de show van dit jaar een medley van hun hits speelt, is genomineerd voor hun eerste 'Kids' Choice Award' in de categorie Favorite Music Group. Migos zal ook op het podium worden vergezeld door Grammy Award-winnende producer en songwriter DJ Mustard. Tijdens de show worden deze sterren uit de wereld van tv, muziek, film en social media vergezeld door Nickelodeon-talent JoJo Siwa, Jace Norman ('Henry Danger'), Liza Koshy ('Double Dare'), Ryan van Ryan ToysReview ('Ryan's Mystery Playdate'), Scarlet Spencer en Dallas Dupree Young ('Cousins ​​For Life') en Owen Joyner, Daniella Perkins en Lilimar ('Knight Squad').

KCA Social Squad 2019
Influencer Kaj van der Voort is onderdeel van de internationale 'Social Squad' tijdens de 'Nickelodeon Kids' Choice Awards 2019'. Nickelodeon International heeft een team samengesteld van negen digital creators die met elkaar zeven landen representeren tijdens de wereldbekende award show. De groep influencers neemt fans van de hele wereld digitaal mee naar de bekende 'Orange Carpet' en brengen de spanningen in beeld die leiden tot het grootste SLIME feest van het jaar: 'Nickelodeon Kids' Choice Awards 2019'.

Fans kunnen nog stemmen via de officiële 'Kids' Choice Awards'-website (nickelodeon.nl/KCA of nickelodeon.be/KCA). Deel het nieuws via @Nickelodeonnederland @Nickelodeonvlaanderen #KCA

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

'Brasserie Romantiek' is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Vanavond is het Valentijn, een van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een gepast liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascalines oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos, maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garçon Lesley weer eens te laat. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline, door Franks onverwachte komst, haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet...

'Brasserie Romantiek', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers