Alle seizoenen van 'Modern Family' bij Amazon Prime Video

dinsdag 30 juni 2020

'Modern Family' is een Amerikaanse serie die maar liefst vier Emmy's en een Golden Globe ontving. Het verhaal gaat over drie gezinnen die samen één grote familie vormen.

De ene is gescheiden en de ander is opnieuw getrouwd, samen met hun kinderen is het een maar al te gezellige boel in huis. Met de veel jongere Gloria Delgado die samen met haar vorige man een zoon heeft, Manny.


In de loop van de serie krijgen de twee ook een zoon, Fulgencio Joe Pritchett. Hun heet Stella en Jay heeft ook twee kinderen uit zijn eerste huwelijk.

'Modern Family' - seizoen 1 tot 9 op Amazon Prime Video.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Amazon Prime Video

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers