Dossier - Voorjaar 2012 op En

Eén logo 2009

En heeft veel nieuwe plannen in de eerste helft van 2012. TV-Visie zet ze in dit nieuwe dossier graag allemaal op een rijtje!

Voorjaar En: topserie 'Brothers & Sisters' op zaterdagavond

In 'Brothers & Sisters' kruipen Calista Flockheart, Rachel Griffiths, Matthew Rhys, Dave Annable en Balthazar Getty in de huid van de dochters en zoons van de familie Walker. Hun vader William Walker, de stichter van Ojai Foods, lijkt zijn schaapjes op het droge te hebben en ook zijn kinderen hebben een succesvol leven opgebouwd. Dankzij het bloeiende familiebedrijf komen ze niets te kort.

Lees meer

Voorjaar En: een nieuw programma met Lieven Scheire

Dit voorjaar gidst Lieven Scheire de kijkers wekelijks door de wondere wereld van de wetenschap. Van haar onmetelijke vlakten tot haar diepste krochten. Hij doet dat niet alleen, maar met een aantal even gekke als geniale assistenten. Samen nemen ze de kijkers mee naar een verrassend universum waar Entertainment gelijk is aan mc2.

Lees meer

Voorjaar En: 'Weg van de Wereld'

Het nieuwe jaar brengt ook een nieuw programma, waarmee Eén nog even in feeststemming blijft. In 'Weg van de Wereld' neemt Sofie Van Moll de kijkers mee op een reis langs acht bijzondere feesten op aarde. Sommige zijn ook hier bekend, van andere hebben we nog nooit gehoord. Maar stuk voor stuk bieden ze een unieke kijk op de wereld en zijn bewoners.

Lees meer

VRT sluit nieuwe exclusiviteitscontracten af

In de marge van de voorjaarspresentatie maakte Jean Philip De Tender ook bekend dat de VRT een aantal nieuwe langetermijnafspraken heeft gemaakt met enkele belangrijke productiehuizen en schermgezichten.

Lees meer

Voorjaar En: ook Bruno Wyndaele gaat koken

Vandaag heeft En zijn programmatie voor het najaar voorgesteld aan de pers. Opvallend is dat Bruno Wyndaele zich nu ook aan de kookhype waagt en dat Evy Gruyaert bewijst dat ook dierenprogramma's nog lang niet pass zijn. Ook Lieven Scheire komt trouwens met een nieuw programma op de familiezender. Lees meer

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan n familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers