Dossier - Felice sterft aan hartaanval

Felice (foto: VT4)

In de nacht van donderdag 8 op vrijdag 9 oktober 2009 overleed de Vlaamse televisiepresentator Dr Steemans aan de gevolgen van een hartaanval. Hij was vooral bekend als zijn alter ego Felice. Steemans was net 55 jaar geworden.

Felice gisteren naar laatste rustplaats gebracht

Dr Steemans, alias Felice, werd gisteren in intieme kring gecremeerd. Vandaag, zaterdag, volgt nog een afscheidsviering en op uitdrukkelijke wens van Steemans zelf volgt er vanavond een heus afscheidsfeest. Dat feest zal met zo'n 200 vrienden en kennissen in iets minder intieme kring verlopen dan zijn eigenlijke crematie.

Lees meer

Nog n keer 'Incredibile' op En

Naar aanleiding van het onverwachte overlijden van Felice zendt En op vrijdag 16 oktober een aflevering uit van zijn memorabele talkshow 'Incredibile'. Het gaat om een aflevering uit 1995 met Rob De Nijs, Guy Verhofstadt en Albert Mol als gasten.

Lees meer

Maasmechelen opent maandag rouwregister voor Felice

Maasmechelen opent maandag een rouwregister voor de overleden tv-presentator Dr Steemans, bekend als Felice. Tijdens de openingsuren van het gemeentehuis kan iedereen het register komen tekenen als eerbetoon aan Felice, die jarenlang woonde in Maasmechelen. Op het moment van zijn overlijden woonde hij in Diest, maar er waren plannen om terug te keren naar Maasmechelen.

Lees meer

Het beste van Felice nu online

De Vlaamse mediawereld rouwt om het plotse heengaan van Dr Steemans, beter bekend als Felice. Hij overleed afgelopen donderdagnacht aan de gevolgen van een zware hartaanval. De carrire van Felice begon in 1985 bij Omroep Brabant. Hij schreef televisiegeschiedenis.

Lees meer

Belgische presentator Felice overleden

De Belgische presentator Dr Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval. Lees meer

VT4 en VIJFtv betuigen medeleven bij plotse overlijden Felice

SBS Belgium heeft vanmorgen vernomen dat Dr Steemans, bij het grote publiek beter bekend als Felice, vannacht op 55-jarige leeftijd overleden is aan de gevolgen van een hartaanval. SBS Belgium, medewerkers en directie, wenst de familie, vrienden en collegas van Dr Steemans hun oprechte deelneming. Lees meer

VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

De VRT heeft vanmorgen vernomen dat Dr Steemans, bij het grote publiek beter bekend als Felice, vannacht is overleden aan de gevolgen van een hartaanval. De 55-jarige presentator was een groot talent en een graag geziene collega bij de openbare omroep. De VRT wenst de familie, vrienden en collegas van Felice zijn oprechte deelneming aan. Lees meer

Dr (Felice) Steemans overleden aan hartaanval [UPDATE!]

Donderdagnacht is de Vlaamse tv-presentator Dr Steemans, beter bekend als Felice, in zijn slaap overleden aan een hartaanval. Steemans was pas 55 jaar geworden. Lees meer

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Streetdancer Luke beschouwt een verlaten warenhuis in New York als zijn enige thuis. Daar komen de beste streetdansers van de hele wereld bijeen om hun dansmoves te perfectioneren. Wanneer Luke en zijn danscrew, The House of Pirates, het pand dreigen te verliezen, is hun laatste hoop gevestigd op het winnen van de World Jam-wedstrijd.

'Step Up 3D', film uit 2010 met oa. Rick Malambri en Sharni Vinson, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers