Woestijnvis-journalist Deborsu naar RTL-TVI

vrijdag 14 augustus 2015

Christophe Deborsu, de Waalse journalist die al enkele jaren onder dak is bij Woestijnvis, gaat een zondagse talkshow presenteren op de commerciŽle zender RTL-TVI. Dat schrijft De Morgen.

Christophe Deborsu gaat op zondagochtend een politiek praatprogramma presenteren op de Waalse commerciële zender RTL-TVI. Het programma wordt de opvolger van 'Controverse', dat vlak voor de zomer werd stopgezet.

Deborsu zegt dat hij een soort Franstalige 'Zevende Dag' wil maken. Hij wordt door Woestijnvis uitgeleend aan RTL, maar blijft dus ook voor het productiehuis werken. Voor Christophe Deborsu naar Woestijnvis trok, was hij jarenlang een van de grote journalistieke namen bij de Waalse openbare omroep RTBF.

Bron: demorgen.be


Lees ook:
Christophe Deborsu verlaat RTBF en is dit najaar te zien op VT4

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Enfant Terrible, beursgoeroe, meesteroplichter, econoom, politicus, schrijver, schilder, genie en rebel. Jean-Pierre Van Rossem schopt het met veel branie, lef en een grote mond tot een van de meest besproken figuren van de afgelopen deccenia. Een vloot ferrari's, kastelen, een megajacht, tientallen miljoenen dollars en heel wat vrouwelijk schoon. Hij heeft het in de jaren tachtig en negentig allemaal, maar zijn imperium stortte in en nu is zijn laatste vonnis gevallen. Van Rossem krijgt het laatste woord.

'Van Rossem', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers