Woestijnvis-journalist Deborsu naar RTL-TVI

vrijdag 14 augustus 2015

Christophe Deborsu, de Waalse journalist die al enkele jaren onder dak is bij Woestijnvis, gaat een zondagse talkshow presenteren op de commerciŽle zender RTL-TVI. Dat schrijft De Morgen.

Christophe Deborsu gaat op zondagochtend een politiek praatprogramma presenteren op de Waalse commerciële zender RTL-TVI. Het programma wordt de opvolger van 'Controverse', dat vlak voor de zomer werd stopgezet.

Deborsu zegt dat hij een soort Franstalige 'Zevende Dag' wil maken. Hij wordt door Woestijnvis uitgeleend aan RTL, maar blijft dus ook voor het productiehuis werken. Voor Christophe Deborsu naar Woestijnvis trok, was hij jarenlang een van de grote journalistieke namen bij de Waalse openbare omroep RTBF.

Bron: demorgen.be


Lees ook:
Christophe Deborsu verlaat RTBF en is dit najaar te zien op VT4

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Martin Heylen (foto: Eťn - © VRT 2018)

In 'Zelfde deur, 20 jaar later' vond Martin Heylen antwoorden op de vraag: wat doet het leven met een mens, en wat doet een mens met het leven? Voor 'Kom op tegen Kanker' zoekt Martin patiŽnten en familieleden op die de voorbije dertig jaar hun verhaal deden in de uitzendingen van KOTK. Wat doet kanker met een mens, en wat doet een mens met de ziekte? Met jonge en oudere patiŽnten en nabestaanden praat hij over hun strijd en veerkracht, hervallen en weer opstaan, en over lachen, troost en schoonheid in de moeilijkste fase van hun leven.

'Mensen Verzetten Bergen: Zelfde Deur, Zoveel Jaar Later', om 21.15 uur op Eťn.

Dossiers