Wim De Vilder presenteert opnieuw 'Over 5 jaar'

woensdag 20 mei 2020
Foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2013

VRT-nieuwsanker Wim De Vilder ontmoet de BV's die hij vijf jaar geleden interviewde voor het programma 'Over 5 jaar'. Hij stelde hen toen de vraag hoe hun leven er over vijf jaar zou uitzien.

Eind dit jaar zien de geïnterviewden van toen de beelden voor het eerst en kunnen ze vaststellen of hun voorspellingen ook effectief zijn uitgekomen. Welke veranderingen in hun leven zagen ze aankomen, en welke totaal niet? We ontdekken het samen met gasten Lieven Scheire, Gert Verhulst en drie politici wiens naam nog niet bekend is.


Het is overigens niet de eerste keer dat De Vilder dit programma maakt, dat deed hij eerder ook al in 2010. Het resultaat was logischerwijze te zien in 2015.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers