Wie zit er in de jury van 'Topmodel'?

donderdag 20 september 2007

Op maandag 1 oktober start het gloednieuwe KANAALTWEE programma 'Topmodel', waar de zender op zoek gaat naar een gloednieuw topmodel. Maar geen zoektocht is compleet zonder een professionele jury. TV-Visie stelt de juryleden graag aan jou voor.

<


STRONG>Ghislaine Nuytten, mode-experte

In 1977 begon Ghislaine een succesvolle carrière als internationaal fotomodel. Ze was wereldwijd één van de meest gevraagde Belgische modellen. Ze presenteerde de succesvolle modeprogramma's 'Blikvanger' en 'Look'.

Intussen heeft Ghislaine Nuytten een indrukwekkende reputatie als mode-experte opgebouwd. Ze werkt regelmatig samen met ontwerpers Walter Van Beirendonck en Dirk Van Saene.

Ghislaine zoekt in het nieuwe topmodel een soort authenticiteit, een uitstraling die anders is dan bij andere mensen. Een meisje dat ergens binnenkomt en van wie je meteen zegt: zij staat daar, ze maakt indruk, ze heeft een heel sterke persoonlijkheid.

Vasko Todorof, make-up artist

Vasko Todorof maakte carrière als make-up artist. Hij is een bekende naam onder de kappers, maar vooral in de wereld van de make-up en de visagie. Grote namen als Geike Arnaert (Hooverphonic), Patricia Kaas, Joe Cocker en Brian Ferry werden door hem onder handen genomen.

Hij heeft met zijn talent de hele wereld afgereisd, voor grote defilés, voor bekende couturiers, ... Vasko's grootste passie is de artistieke make-up.

Duizenden modellen hebben al in de schminkstoel van Vasko Todorof gezeten. Hij is ervan overtuigd dat hij meteen voelt of iemand de capaciteiten heeft om een topmodel te worden.

Lieve Gerrits, styliste

Zowel in België als in Nederland heeft Lieve Gerrits naam en faam gemaakt. Als styliste
werkte ze mee aan tal van uiteenlopende producties voor gerenommeerde modetijdschriften. Daarnaast doet Lieve de styling voor videoclips, reclamespots en catalogi. Ze stileert modellen voor heel wat grote bedrijven. Een greep uit haar CV : Lee Cooper, Ford, Kipling, Pantène en Woman's Secret.

Tegen een meisje liegen over haar kansen als model vindt Lieve Gerrits niet nuttig. Ze zegt duidelijk waar het op staat. Een goed topmodel moet volgens haar tegen een stootje kunnen.

Je kunt de jury aan het werk zien vanaf 1 oktober 2007, elke maandag om 21.30 uur. Herhaling op zaterdag om 19.30 uur.

LEES OOK: Gloednieuw op KANAALTWEE: 'Topmodel'

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers