Wie wint de 'Radio 2 Zomerhit'?

zaterdag 15 augustus 2020
Foto: Radio 2 - © VRT 2020

Voor deze 'Radio 2 Zomerhit' kiest Eén voor een alternatieve locatie in de vaste gaststad Blankenberge. 'Zomerhit' wordt geen massa-event, maar met een digitaal livepubliek kunnen gastheer Bart Peeters en gastvrouw Siska Schoeters absoluut ook een muzikaal feestje bouwen.

Verder heeft deze editie van 'Radio 2 Zomerhit' dezelfde ingrediënten als vorige jaren: de tien genomineerden geven het beste van zichzelf tijdens de liveshow en alle kijkers kunnen de avond zelf stemmen voor dé zomerhit van het jaar.


Met optredens van o.a. Niels Destadbader, Hooverphonic, Clouseau, Gene Thomas, Metejoor, Laura Tesoro, The Starlings, Lost Frequencies, Regi, Nina Butera ft. White Bird.

'Radio 2 Zomerhit', zondag 16 augutus om 20.15 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer Sam en Eddie samen in bed ontwaken, vragen ze zich af wat er de avond voordien is gebeurd. Maar ze kunnen zich allebei amper iets herinneren. Wanneer er vervolgens een voor hen onbekende vrouw opduikt die hen bedankt voor hun hulp bij het terugvinden van haar hond, besluiten Sam en Eddie uit te zoeken wat er zich de dag voordien allemaal heeft afgespeeld.

'Take Two', om 22.40 uur bij VTM 3.

Dossiers