Wie wint de 'Radio 2 Zomerhit'?

zaterdag 15 augustus 2020
Foto: Radio 2 - © VRT 2020

Voor deze 'Radio 2 Zomerhit' kiest En voor een alternatieve locatie in de vaste gaststad Blankenberge. 'Zomerhit' wordt geen massa-event, maar met een digitaal livepubliek kunnen gastheer Bart Peeters en gastvrouw Siska Schoeters absoluut ook een muzikaal feestje bouwen.

Verder heeft deze editie van 'Radio 2 Zomerhit' dezelfde ingrediënten als vorige jaren: de tien genomineerden geven het beste van zichzelf tijdens de liveshow en alle kijkers kunnen de avond zelf stemmen voor dé zomerhit van het jaar.


Met optredens van o.a. Niels Destadbader, Hooverphonic, Clouseau, Gene Thomas, Metejoor, Laura Tesoro, The Starlings, Lost Frequencies, Regi, Nina Butera ft. White Bird.

'Radio 2 Zomerhit', zondag 16 augutus om 20.15 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een clint bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een clint in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers