Wendy uit 'Mijn Restaurant!' is dochter van Nigel Williams

donderdag 26 maart 2009

Wendy Williams, die samen met haar man Chris aan het vtm-programma 'Mijn Restaurant!' deelneemt, is de dochter van de Brits-Vlaamse stand-upcomedian Nigel Williams. De Britse-Belg die al sinds de jaren '70 in Antwerpen woont is bekend voor zijn stand-upcomedy shows en deelnames aan tv-programma's als 'Comedy Casino' en 'De Rechters' op Canvas.

C


hris en Wendy wonen in Mechelen en het koppel heeft drie jonge kinderen van 3, 8 en 10 jaar. Ze verdedigen de eer van de provincie Antwerpen en maakten van de oude arbeidsrechtbank van Turnhout hun restaurant met de toepasselijke naam: 't Gerecht'.

Bron: De Standaard

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers