Wendy uit 'Mijn Restaurant!' is dochter van Nigel Williams

donderdag 26 maart 2009

Wendy Williams, die samen met haar man Chris aan het vtm-programma 'Mijn Restaurant!' deelneemt, is de dochter van de Brits-Vlaamse stand-upcomedian Nigel Williams. De Britse-Belg die al sinds de jaren '70 in Antwerpen woont is bekend voor zijn stand-upcomedy shows en deelnames aan tv-programma's als 'Comedy Casino' en 'De Rechters' op Canvas.

C


hris en Wendy wonen in Mechelen en het koppel heeft drie jonge kinderen van 3, 8 en 10 jaar. Ze verdedigen de eer van de provincie Antwerpen en maakten van de oude arbeidsrechtbank van Turnhout hun restaurant met de toepasselijke naam: 't Gerecht'.

Bron: De Standaard

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers