VTM maakt nieuwe fictiereeks 'De Ontvoering van Phil Frisco'

dinsdag 8 mei 2018

VTM komt, waarschijnlijk dit najaar al, met de nieuwe fictiereeks 'De Ontvoering van Phil Frisco', dat schrijft Het Nieuwsblad. De reeks wordt gemaakt door productiehuis dedsit, bekend van onder meer 'Tegen de Sterren Op'. Koen Van Sande en Raf Reyntjens regisseren de serie.

'De Ontvoering van Phil Frisco' gaat over een ambitieuze... ijsmaker die alles geeft voor zijn bedrijf en zijn medewerkers, maar alles wat familie is aan zichlaat voorbijgaan. Zijn vrouw is dat grondig beu e ze verkoopt de zaak, achter de rug van haar man, aan een Amerikaanse investeerder. En dan is het hek van de dam...

Volgens Het Nieuwsblad omschrijven de makers hun serie als 'een bitterzoet crime drama, over wat het leven in petto heeft voor iedereen die is verblind door hebzucht en eigenbelang, en alleen z’n eigen geluk nastreeft'.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verslaafd!'

De 24-jarige Marco is aangemeld door zijn oudere zus. Marco kampt met een ernstige wiet- en speedverslaving en is heel agressief. Zijn ouders, broertjes en zus staan doodsangsten uit als hij onder invloed is en hebben meerdere keren aangifte moeten doen tegen hun eigen zoon en broer. Het contact tussen Marco en zijn familie staat intussen op een heel laag pitje. Ze herkennen hem niet meer. De familie wil de oude Marco terug en ziet een interventie als enige en laatste redmiddel.

'Verslaafd!', om 21.35 uur op Vitaya.

Dossiers