VTM gaat voor een GREAT najaar met 11 nieuwe programma's

maandag 19 augustus 2019

VTM wil dit najaar verder inzetten op de creatieve vernieuwing. De vooravond krijgt een nieuw jasje, de broers Coppens die zichzelf uitvinden, Stan Van Samang in een nieuwe rol als host, bekende koppen die het opnemen tegen de kijkers... Het zijn maar enkele dingen waarmee VTM dit najaar blijft vernieuwen. Met 11 nagelnieuwe programma's en heel wat sterktehouders gaat VTM voor een GREAT najaar!

Onder de nieuwigheden is er heel wat entertainment, zoals de startaflevering van 'Beat VTM', 'De Code van Coppens' en 'Andy op Patrouille'. Sterke verhalen zijn te zien én te horen in 'Studio Stan'. Loïc is 'Zot van Koken' dit najaar en sterrenchef Sergio Herman gaat met reisjunk Axel Daeseleire op expeditie langs de lekkerste keukens ter wereld.


Nieuwe Vlaamse fictie is er met 'Gina & Chantal'. Luk Alloo is dit najaar terug met een eigenzinnig mediamagazine in 'hAllooMedia' en meeslepende reality is er van 'De Luchtpolitie', 'Steenrijk Straatarm' en 'Onderzoeksrechters'. 'We zetten bij VTM volop in op creatieve vernieuwing. Onze vooravond in een nieuw jasje met Loïc achter de kookpotten, de broers Coppens die zichzelf heruitvinden, het nieuwbakken duo Sergio Herman en Axel Daeseleire, Stan Van Samang in een nieuwe rol als host, onze bekende gezichten die het niet tegen elkaar, maar tegen onze kijkers opnemen in 'Beat VTM'. Het zijn maar enkele dingen waarmee we blijven vernieuwen. VTM gaat voor een GREAT najaar.', aldus Davy Parmentier, creatief directeur bij VTM.

Naast alle nieuwigheden, blijven de sterkhouders op post met nieuwe seizoenen van 'Boer zkt Vrouw: De Wereld Rond', 'Belgium’s Got Talent', 'Make Belgium Great Again', 'Alloo bij de Wegpolitie', 'Wat een Jaar!', 'Beste Kijkers', 'The Team' en 'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn'. VTM volgt ook opnieuw de Rode Duivels op de voet.

Ontdek HIER de 11 nieuwkomers dit najaar op VTM!

Deze sterkhouders keren dit najaar terug bij VTM!


Lees ook:
Ontdek de 11 nieuwkomers dit najaar bij VTM
Deze sterkhouders keren dit najaar terug bij VTM!
Persbericht DPG Media - VTM
http://www.vtm.be
vtm
vtm
Meer artikels over VTM

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
VTM

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers