VRT bereikt overeenkomst met Mars over naam MNM

woensdag 10 december 2008

Voedselfabrikant Mars Belgium NV en de VRT hebben vandaag een akkoord bereikt over het gebruik door de VRT van 'MNM' als naam voor het nieuwe radionet van de openbare omroep. MNM moet Donna opvolgen begin volgend jaar.

E


ind oktober maakte de VRT in het En-programma 'Peter live' bekend dat het nieuwe radionet dat vanaf 5 januari 2009 radio Donna opvolgt, 'MNM' (Muziek en Meer) zou heten.  Naar aanleiding van die mededeling nam Mars, eigenaar van onder meer de bekende M&M's-merken, contact op met de openbare omroep.  Sindsdien zijn er enkele gesprekken geweest tussen de VRT en Mars over het gebruik van de naam 'MNM'.

De contacten hebben plaatsgevonden in een sfeer van respect voor elkaars bedrijf en merken.  Ze hebben vandaag geleid tot de ondertekening van een overeenkomst die een aantal duidelijke afspraken bevat i.v.m. het gebruik van de naam 'MNM' door de VRT.

Mars en de VRT zijn tevreden gezamenlijk te kunnen communiceren dat er een overeenkomst werd bereikt, doch wensen over de inhoud verder geen verklaringen af te leggen.

Stem nu voor de TV-Visie Trofee 2008! Klik hier voor het enige echte officile stemformulier. 

Persbericht VRT
http://www.mnm.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers