VRT bereikt overeenkomst met Mars over naam MNM

woensdag 10 december 2008

Voedselfabrikant Mars Belgium NV en de VRT hebben vandaag een akkoord bereikt over het gebruik door de VRT van 'MNM' als naam voor het nieuwe radionet van de openbare omroep. MNM moet Donna opvolgen begin volgend jaar.

E


ind oktober maakte de VRT in het Eťn-programma 'Peter live' bekend dat het nieuwe radionet dat vanaf 5 januari 2009 radio Donna opvolgt, 'MNM' (Muziek en Meer) zou heten.  Naar aanleiding van die mededeling nam Mars, eigenaar van onder meer de bekende M&M's-merken, contact op met de openbare omroep.  Sindsdien zijn er enkele gesprekken geweest tussen de VRT en Mars over het gebruik van de naam 'MNM'.

De contacten hebben plaatsgevonden in een sfeer van respect voor elkaars bedrijf en merken.  Ze hebben vandaag geleid tot de ondertekening van een overeenkomst die een aantal duidelijke afspraken bevat i.v.m. het gebruik van de naam 'MNM' door de VRT.

Mars en de VRT zijn tevreden gezamenlijk te kunnen communiceren dat er een overeenkomst werd bereikt, doch wensen over de inhoud verder geen verklaringen af te leggen.

Stem nu voor de TV-Visie Trofee 2008! Klik hier voor het enige echte officiŽle stemformulier. 

Persbericht VRT
http://www.mnm.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliŽnt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliŽnt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers