VIJF maakt zich op voor een hete zomer

donderdag 21 mei 2020
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2020

VIJF zorgt voor de nodige afleiding deze zomer met de heetste programma's online in 'One Hot Summer'. VIJF wil het zomergevoel versterken met een aantal nieuwe series waaronder 'Dating: No Filter', 'The Sex CLinic' & 'Sekszusjes TV' en nieuwe seizoenen van 'Undercover Girlfriends' en 'Love Island'.

Dating: No filter, want laat ons eerlijk zijn, daten is moeilijk. 'Dating, No Filter' geeft een frisse, hilarische en eerlijke kijk op de moderne datingscene in Amerika die bestaat uit catfishing, one night stands, ghosting... In elke aflevering kijken comedians naar singles en hun meest verrassende, grappige en intieme dates, met natuurlijk hun ongefilterde commentaar. Het is alles wat jij en je vrienden al schreeuwen tijdens datingshows op tv, de grappige, de waardeloze en de brutaal eerlijke comments.


'The Sex Clinic', 'Getting checked out.'
Consultant dr. Naomi Sutton, verpleegster Sarah Mulindwa, gezondheidsadviseur Kevin Turner en gast 'sexperts' geven advies over seksuele gezondheid en welzijn voor 16- tot 24-jarigen. Ze geven advies over soa -tests, behandelingen en alles wat je moet weten over fetisjen tot fisten.

Op VIJF.be kan je dan weer terecht voor het Nederlandse 'Sekszusjes TV', een reeks waarin alles bespreekbaar is. 'Sekszusjes TV' is een tiendelige webserie waarin de zussen Krista en Marcelle hun twijfels, pijnlijke ervaringen en onzekerheden bespreken.

VIJF vervolledigt haar One Hot Summer met nieuwe afleveringen van de heetste series. De zomer begon al op VIJF met 'Naked Attraction' & 'Undercover Girlfriends', maar de komende weken gaat de temperatuur alleen maar stijgen want vanaf 29 juni kan je kijken naar het vierde seizoen van 'Love Island UK'.

Het belooft een hete zomer te worden, en deze zomerprogrammatie  kan je ook bekijken of herbekijken op VIJF.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers