VIJF brengt dagelijkse talkshow 'The Kelly Clarkson Show' naar Vlaanderen

zondag 27 september 2020
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2020

VIJF brengt 'The Kelly Clarkson Show', de populaire dagelijkse talkshow die wordt gepresenteerd door Grammy en Emmy Award-winnende zangeres Kelly Clarkson, vanaf 5 oktober naar Vlaanderen.

'The Kelly Clarkson Show' brengt live en virtuele interviews met gasten uit de film-, televisie- en muziekindustrie. In de eerste aflevering heeft Kelly meteen grote verrassingen: DJ Khaled & John Legend worden geïnterviewd en treden op.


Voor de allereerste keer krijgen fans de kans om op de eerste rij plaats te nemen in de show als virtueel publiek vanuit hun eigen zetel.

Kelly zal het ook hebben over alledaagse herkenbare problemen. Haar show omvat live optredens, games en Kelly's ongefilterde perspectief op het leven, gezin, kinderen, relaties, huwelijk en dingen die haar inspireren.

Aan het begin van show verwelkomt Kelly Clarkson haar virtuele publiek terug voor seizoen twee van 'The Kelly Clarkson Show', en ze deelt al haar grote veranderingen in haar leven sinds ze voor het laatst in de studio was. Voor het eerst zal ze openhartig zijn over haar scheiding: 'mijn kinderen komen op de eerste plaats'.

'The Kelly Clarkson Show', vanaf 5 oktober op VIJF.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Een voormalig geheim agent, Robert McCall, heeft zijn eigen dood in scène gezet om een rustig leven te leiden in Boston. Zijn leven verandert wanneer hij de jonge prostituee Teri probeert te redden van de gewelddadige Russische maffia. Zijn verlangen naar rechtvaardigheid wordt aangewakkerd. Om wraak te nemen, gaat hij als privédetective 'The Equalizer' te werk.

'The Equalizer', film uit 2014 met oa. Denzel Washington, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers