Verrassend huwelijksaanzoek in 'Familie' - VIDEO

vrijdag 9 oktober 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

De 'Familie'-kijkers horen de wedding bells in de verte luiden, want vanavond ging Patrick (Ludo Hellinx) op de knieŽn voor zijn geliefde Jenny (Hilde Van Haesendonck).

Dat romantische moment heeft wel heel wat voeten in de aarde, want het aanzoek waarvoor de bloednerveuze Patrick de hulp van Benny (Roel Vanderstukken) inschakelt, loopt niet van een leien dakje en gaat bij de apotheose zelfs helemaal de mist in. Toch zorgt Patrick voor een hartverwarmend moment wanneer hij op één knie gaat voor Jenny en haar daarmee tot tranen toe ontroert. 'Heel graag', reageert ze op zijn vraag of ze met hem wil trouwen. Een absoluut feelgoodmoment waarmee de vele 'Familie'-fans het weekend in gaan.'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM.

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliŽnt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliŽnt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers