Twee nieuwe webreeksen voor jongeren op VTM GO

dinsdag 14 juli 2020

Het gratis on-demand platform van DPG Media, VTM GO, gaat dit najaar inzetten op het aantrekken van (nog) meer jongeren. Dat wil het doen met maar liefst twee webreeksen die speciaal voor het jonge volkje zijn ontwikkeld. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

VTM GO lanceert dit najaar twee nieuwe webreeksen voor jongeren. Een eerste reeks gaat 'Brak' heten en vertelt het verhaal van drie hartsvriendinnen die worden gevolgd op hun woelige tocht door het leven. De serie is bedacht door actrice Joke De Bruyn en scenarist Charlie Dewulf. Lize Feryn speelt een van de hoofdrollen.


En nog nieuw wordt de webreeks 'Instafamous'. Eén van de bekendste influencers van het land krijgt een verkeersongeluk terwijl ze filmt op Instagram. Wanneer ze in het ziekenhuis bijkomt, herinnert ze zich niets meer van haar leven. De hoofdrollen zijn weggelegd voor onder anderen Jennifer Heylen, Jade Mintjens en Dempsey Hendricks ('Helden' en 'De Buurtpolitie'). Ook verschillende BV's zoals Sean Dhondt, Andy Peelman en Eline De Munck duiken in het verhaal op.

Beide reeksen zijn vanaf het najaar te zien op VTM GO.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

De danscrew van Jay behaalt de finale van het Britse kampioenschap, maar dan stopt Jay plots met zijn passie en moet Carly het van hem overnemen. Tot overmaat van ramp raken ze hun oefenruimte kwijt en worden ze gedwongen om samen te werken met de balletdansers van de Royal Dance School in ruil voor oefenruimte.

'StreetDance 3D', film uit 2010 met oa. Nichola Burley, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers