Twee nieuwe webreeksen voor jongeren op VTM GO

dinsdag 14 juli 2020

Het gratis on-demand platform van DPG Media, VTM GO, gaat dit najaar inzetten op het aantrekken van (nog) meer jongeren. Dat wil het doen met maar liefst twee webreeksen die speciaal voor het jonge volkje zijn ontwikkeld. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

VTM GO lanceert dit najaar twee nieuwe webreeksen voor jongeren. Een eerste reeks gaat 'Brak' heten en vertelt het verhaal van drie hartsvriendinnen die worden gevolgd op hun woelige tocht door het leven. De serie is bedacht door actrice Joke De Bruyn en scenarist Charlie Dewulf. Lize Feryn speelt een van de hoofdrollen.


En nog nieuw wordt de webreeks 'Instafamous'. Eén van de bekendste influencers van het land krijgt een verkeersongeluk terwijl ze filmt op Instagram. Wanneer ze in het ziekenhuis bijkomt, herinnert ze zich niets meer van haar leven. De hoofdrollen zijn weggelegd voor onder anderen Jennifer Heylen, Jade Mintjens en Dempsey Hendricks ('Helden' en 'De Buurtpolitie'). Ook verschillende BV's zoals Sean Dhondt, Andy Peelman en Eline De Munck duiken in het verhaal op.

Beide reeksen zijn vanaf het najaar te zien op VTM GO.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Axel verblijft in het afkickcentrum in Sleidinge. Hij sprokkelt levensverhalen op de afdelingen 'crisistoxicomanie' , waar mensen geholpen worden die met een verslaving kampen, en bij 'dubbele diagnose' waar verslaafden ook een psychische problematiek hebben.

'Axel Gaat Binnen', om 21.55 uur bij VTM.

Dossiers