Tim Verheyden wordt nieuwe anker van 'Panorama'

vrijdag 7 augustus 2015

Tim Verheyden wordt vanaf september het nieuwe gezicht van 'Panorama'. De passie van Tim voor reportages en storytelling en voor onderzoek en diepgravende journalistiek past volledig in de ambities van het langstlevende nieuwsdienstprogramma.

Tim voelt zich ook helemaal thuis in het digitale profiel van het nieuwe Canvas dat binnenkort van start gaat.

Tim Verheyden: 'Het is met eer en bijzonder veel goesting dat ik me aansluit bij de 'Panorama'-ploeg. Met 'Panorama' zitten we bovendien op een net dat zich helemaal digitaal wil smijten. Ik ben heel blij dat ik deze kans krijg en dat ik verschillende jobs kan combineren: voor de schermen bij 'Panorama' en achter de schermen bij 'Het Journaal'.'

Tim Verheyden werkt sinds 2012 bij VRT Nieuws, eerst als journalist voor 'Het Journaal' en vanaf 2013 tot juni 2015 als reportagemaker en presentator bij 'Koppen'. Daarvoor was hij tien jaar journalist en presentator bij VTM. Sinds begin augustus is hij aan de slag bij 'Het Journaal' als chef storytelling. Die opdracht zal hij combineren met zijn nieuwe functie als anker van 'Panorama'. Tim Verheyden is 38 en woont in Brussel.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva Espa√Īa - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In AsturiŽ leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Lťon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers