'The Sky is the Limit' keert terug!

dinsdag 11 juni 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Goed nieuws voor de fans van 'The Sky is the Limit' op VIER. Peter Boeckx is de voorbereidingen gestart van een gloednieuw seizoen. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Boeckx maakte al vier seizoenen van 'The Sky is the Limit' tussen 2014 en 2017. Daarna vond hij het even welletjes geweest en kwam met onder meer 'The Show Must Go On'. Dat was een unieke blik achter de schermen van de muziekbusiness in Vlaanderen. De documentairemaker tekende ook voor het televisiestestament van Jean-Pierre Van Rossem en recent maakte hij nog 'Don't Worry, Be Happy' voor VIER.


Maar nu zijn dus de voorbereidingen gestart voor een nieuw seizoen van 'The Sky is the Limit'. Volgens Het Nieuwsblad zullen daar heel wat nieuwe gezichten in aantreden. Of we pakweg Willy Naessens of Philip Cracco ook zullen terug zien, is (nog) niet bekend. Evenmin is het al geweten wanneer de nieuwe afleveringen op het scherm zullen komen. Wie al zeker niet terugkeert is Michel Van den Brande. Hij zegt in Het Nieuwsblad nog niets van Peter Boeckx te hebben gehoord.

'The Sky is the Limit' was telkens een kijkcijfertopper op VIER. Ongetwijfeld kijken dus heel wat fans al uit naar het vervolg.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers