Studio 100 TV komt met tweede seizoen van 'De Sterrenstudio'

woensdag 10 juli 2019
Foto: © Studio 100 TV 2019

Momenteel zijn de opnames van het tweede seizoen van het succesprogramma 'De Sterrenstudio' voor Studio 100 TV in volle gang.

In dit programma kunnen podiumbeesten, nachtegalen en danstalenten zich helemaal uitleven op het podium omringt door meer dan 160 kinderen die live in de studio supporteren.


Tijdens elke aflevering kruipen enkele sterretjes in de huid van hun Studio 100-idool, en geven al dansend of zingend het beste van zichzelf. De kinderen worden hiervoor trouwens bijgestaan door professionele coaches van Studio 100. Heel wat van de favoriete helden van Studio 100 passeren: Plop, Mega Mindy, Lolly Lolbroek, Nachtwacht, enz.

Niet alleen op TV maar ook op YouTube is het programma behoorlijk populair. Zo haalden sommige filmpjes uit het vorige seizoen tot meer dan 8 miljoen views.

Alles wordt in goede banen geleid door de presentatoren Joyce Beullens en James Cooke.

'De Sterrenstudio' (seizoen 2) is vanaf dit najaar exclusief te zien op Studio 100 TV & via de gratis app Studio 100 GO.

Persbericht Studio 100
https://studio100.com/be/nl/tv

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

Billie is gezakt voor turnen en Pol vindt dat een ramp. Hij schakelt de Kampioenen in om Billie te laten ervaren dat sport tof is, met desastreuze gevolgen. Pascale vindt ondertussen dat Marc iets van zijn leven moet maken en zet hem aan tot solliciteren. Maar dat moet achter de rug van Bieke gebeuren, die de bemoeienissen van Pascale niet apprecieert.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers