Streamz lost releasedatum en nieuwe teaser 'Sex and the City' reboot 'And Just Like That...'

vrijdag 12 november 2021

Vanaf 10 december kunnen Streamz-kijkers elke week uitkijken naar een nieuwe aflevering van de 'Sex and the City' reboot 'And Just Like That...', waarin Carrie Bradshaw en haar vriendinnen hun weg zoeken tussen carrière, gezin en vriendschap in het hedendaagse New York.

'Ladies, your table is ready' kondigt een serveerster aan in een prestigieus New Yorks eettentje aan het begin van de splinternieuwe 'And Just Like That...'-teaser. Charlotte houdt een outfit van Oscar De La Renta vast, Carrie is haar modebewuste, excentrieke zelf en Miranda ziet er professioneel uit in haar kleurrijke ensemble. 'They say some things never change' bevestigt Carrie in de achtergrond. Éindelijk krijgen we inkijk in de nieuwe verhaallijn en personages van de langverwachte 'Sex and the City'-reboot.Nieuwkomers Lisa, Nya & Che
De online geruchtenmolen draait op volle toeren, dus fans kunnen hun hartje ophalen aan de eerste teasende shots van Carrie, Miranda en Samantha, maar ook van drie nieuwe personages: Lisa, Nya en Che. Eerder werd er door HBO Max al beloofd dat 'And Just Like That...' een authentieker beeld zou scheppen van het New York van 2021, dat in realiteit veel diverser is dan in 'Sex and the City' getoond werd. Ze maken hun beloftes waar, want we zien drie nieuwe personages van kleur verschijnen in de teaser:

Che Diaz - het eerste non-binary personage in de serie - wordt gespeeld door 'Grey’s Anatomy'-actrice Sara Ramirez, die zich vorig jaar identificeerde als non-binair en de voornaamwoorden she/her en they/them verkiest. We zien Che in gesprek met Miranda op restaurant, maar ze geeft ook een show waar Carrie, Charlotte en Miranda aanwezig zijn om haar aan te moedigen. In de reboot creëert Che een podcast waarin Carrie regelmatig te gast is.

Dr. Nya Wallace (vertolkt door Karen Pittman) is een onconventionele rechtenprofessor aan Columbia University, en heeft hierdoor vermoedelijk een close connectie met Miranda - die al jarenlang advocate is. In de teaser zien we haar vooral in hele trendy outfits samen met Miranda: ze komen elkaar tegen op de metro en maken een wandeling in het park.

Tenslotte is er Nicole Ari Parker die het personage Lisa Todd Wexley speelt: de beeldschone carrièrevrouw met lichte ogen en de curly bob is een moeder van drie kinderen in Park Avenue alsook documentairemaker en vertoeft in de teaser vaak in het gezelschap van Carrie en Miranda, maar het vaakst in het gezelschap van Charlotte.

Mr. Big, Steve en Harry
In de laatste aflevering van de serie - maar ook in de films die de afgelopen jaren uitgebracht werden - zien we Carrie, Miranda en Charlotte respectievelijk kiezen voor de mannen van hun leven: Mr. Big, Steve Brady en Harry Goldenblatt. In de teaser zien we een knuffel tussen Carrie en Mr. Big in hun keuken terwijl ze samen koken, maar ook Steve, Miranda en hun zoon Brady delen een emotionele omhelzing met elkaar in Miranda's inloopkast. Charlotte zien we samen met haar man Harry in hun appartement.

De echtgenotes zijn dus nog steeds in het leven van de drie dames, maar de hamvraag is natuurlijk of alles nog koek en ei is tussen hen. Online wordt reeds druk gespeculeerd over de verschillende verhaallijnen in 'And Just Like That...' en als we de trend van voorgaande SATC-series en films volgen, zou er weleens ergens een haar in de boter kunnen zitten…

Een ode aan Stanford Blatch
We hoopten dat er in de reboot veel Stanford Blatch te zien zou zijn (de populaire acteur Willie Garson overleed immers eerder dit jaar op 57-jarige leeftijd)  en die wens komt in vervulling tijdens het kijken van de teaser! Stanford speelt in 'Sex and the City' de beste vriend van Carrie en heeft buiten een goed gevoel voor humor ook steevast goede raad voor de drie vriendinnen. In de teaser zien we Stanford met Carrie over straat  wandelen - zij met haar statement bloemen corsage, hij met een classy gouden salamander-broche op zijn blauw-rode maatpak - vermoedelijk onderweg naar een concert.

Vanaf 10 december op Streamz
Niet alleen de teaser, maar ook de release date van 'And Just Like That...’ werd aangekondigd door HBO: in de Verenigde Staten is de serie vanaf 9 december te bekijken, wat wil zeggen dat in België de eerste aflevering 10 december live staat op Streamz. De afleveringen worden wekelijks uitgezonden - net zoals andere grote HBO-series in het verleden. Elke week uitkijken naar een nieuwe aflevering, dus!


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 17:10
  Flikken
  18:06
  Het journaal (vooravond)
 • 10:00
  Ketnet Junior
  18:30
  Sporza: Europees previewmagazine
 • 17:05
  Oma en Oma
  17:15
  Hoodie
 • 16:45
  Aspe
  17:50
  Echte verhalen: De buurtpolitie
 • 16:45
  Achter gesloten deuren
  17:40
  Hell's Kitchen
 • 16:35
  White Collar
  17:25
  Modern Family
 • 17:10
  Stargate SG-1
  18:10
  Zware Jongens - Ice Road Truckers
 • 17:00
  Bakugan Battle Planet
  17:20
  Draken: Race naar de rand
 • 16:50
  Nonkel Jef
  17:15
  'Allo 'Allo!
 • 16:20
  Huizenjagers
  17:25
  De Cooke & Verhulst Show
 • 16:50
  Million Dollar Listing: Los Angeles
  17:45
  The Block NZ
 • 16:30
  C.S.I.: Crime Scene Investigation
  17:25
  Friends
 • 17:05
  Dr. Phil
  17:55
  Rizolli & Isles
 • 16:55
  De zomertafel
  17:30
  De dagschotel
 • 15:00
  Herhalingslus
  20:00
  Z-Nieuws
 • 13:00
  al-1-maar-hits
  20:00
  Een Uur Sorry Music
 • 16:49
  Mijn tuin
  17:14
  Tooldokter
 • 17:00
  De Koepelzaal
  18:00
  Onderzoekscommissie Kinderopvang - Studio Commissie
 • 16:30
  Stamnummer 1
  17:15
  Premier League World
 • 16:50
  New Tricks
  17:55
  Death in Paradise
 • 17:00
  Shark Tank
  18:50
  Desperate Housewives
 • 17:09
  Tijd voor MAX
  17:56
  Politieke Partijen: PvdA
 • 17:04
  Last Tango in Halifax
  18:00
  NOS Journaal
 • 17:10
  Willem Wever
  17:36
  Checkpoint