Streamz lost releasedatum en nieuwe teaser 'Sex and the City' reboot 'And Just Like That...'

vrijdag 12 november 2021

Vanaf 10 december kunnen Streamz-kijkers elke week uitkijken naar een nieuwe aflevering van de 'Sex and the City' reboot 'And Just Like That...', waarin Carrie Bradshaw en haar vriendinnen hun weg zoeken tussen carrière, gezin en vriendschap in het hedendaagse New York.

'Ladies, your table is ready' kondigt een serveerster aan in een prestigieus New Yorks eettentje aan het begin van de splinternieuwe 'And Just Like That...'-teaser. Charlotte houdt een outfit van Oscar De La Renta vast, Carrie is haar modebewuste, excentrieke zelf en Miranda ziet er professioneel uit in haar kleurrijke ensemble. 'They say some things never change' bevestigt Carrie in de achtergrond. Éindelijk krijgen we inkijk in de nieuwe verhaallijn en personages van de langverwachte 'Sex and the City'-reboot.



Nieuwkomers Lisa, Nya & Che
De online geruchtenmolen draait op volle toeren, dus fans kunnen hun hartje ophalen aan de eerste teasende shots van Carrie, Miranda en Samantha, maar ook van drie nieuwe personages: Lisa, Nya en Che. Eerder werd er door HBO Max al beloofd dat 'And Just Like That...' een authentieker beeld zou scheppen van het New York van 2021, dat in realiteit veel diverser is dan in 'Sex and the City' getoond werd. Ze maken hun beloftes waar, want we zien drie nieuwe personages van kleur verschijnen in de teaser:

Che Diaz - het eerste non-binary personage in de serie - wordt gespeeld door 'Grey’s Anatomy'-actrice Sara Ramirez, die zich vorig jaar identificeerde als non-binair en de voornaamwoorden she/her en they/them verkiest. We zien Che in gesprek met Miranda op restaurant, maar ze geeft ook een show waar Carrie, Charlotte en Miranda aanwezig zijn om haar aan te moedigen. In de reboot creëert Che een podcast waarin Carrie regelmatig te gast is.

Dr. Nya Wallace (vertolkt door Karen Pittman) is een onconventionele rechtenprofessor aan Columbia University, en heeft hierdoor vermoedelijk een close connectie met Miranda - die al jarenlang advocate is. In de teaser zien we haar vooral in hele trendy outfits samen met Miranda: ze komen elkaar tegen op de metro en maken een wandeling in het park.

Tenslotte is er Nicole Ari Parker die het personage Lisa Todd Wexley speelt: de beeldschone carrièrevrouw met lichte ogen en de curly bob is een moeder van drie kinderen in Park Avenue alsook documentairemaker en vertoeft in de teaser vaak in het gezelschap van Carrie en Miranda, maar het vaakst in het gezelschap van Charlotte.

Mr. Big, Steve en Harry
In de laatste aflevering van de serie - maar ook in de films die de afgelopen jaren uitgebracht werden - zien we Carrie, Miranda en Charlotte respectievelijk kiezen voor de mannen van hun leven: Mr. Big, Steve Brady en Harry Goldenblatt. In de teaser zien we een knuffel tussen Carrie en Mr. Big in hun keuken terwijl ze samen koken, maar ook Steve, Miranda en hun zoon Brady delen een emotionele omhelzing met elkaar in Miranda's inloopkast. Charlotte zien we samen met haar man Harry in hun appartement.

De echtgenotes zijn dus nog steeds in het leven van de drie dames, maar de hamvraag is natuurlijk of alles nog koek en ei is tussen hen. Online wordt reeds druk gespeculeerd over de verschillende verhaallijnen in 'And Just Like That...' en als we de trend van voorgaande SATC-series en films volgen, zou er weleens ergens een haar in de boter kunnen zitten…

Een ode aan Stanford Blatch
We hoopten dat er in de reboot veel Stanford Blatch te zien zou zijn (de populaire acteur Willie Garson overleed immers eerder dit jaar op 57-jarige leeftijd)  en die wens komt in vervulling tijdens het kijken van de teaser! Stanford speelt in 'Sex and the City' de beste vriend van Carrie en heeft buiten een goed gevoel voor humor ook steevast goede raad voor de drie vriendinnen. In de teaser zien we Stanford met Carrie over straat  wandelen - zij met haar statement bloemen corsage, hij met een classy gouden salamander-broche op zijn blauw-rode maatpak - vermoedelijk onderweg naar een concert.

Vanaf 10 december op Streamz
Niet alleen de teaser, maar ook de release date van 'And Just Like That...’ werd aangekondigd door HBO: in de Verenigde Staten is de serie vanaf 9 december te bekijken, wat wil zeggen dat in België de eerste aflevering 10 december live staat op Streamz. De afleveringen worden wekelijks uitgezonden - net zoals andere grote HBO-series in het verleden. Elke week uitkijken naar een nieuwe aflevering, dus!


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vive le Vélo, Leve de Ronde' - Karl Vannieuwkerke (Eén)

Dagelijks ontvangt Karl drie gasten aan zijn tafel in de Vlaamse Ardennen om te praten over hun passie voor de koers en 'Vlaanderens mooiste'. Sammy Neyrinck duikt in de sfeer van de Ronde voor dagverse reportages uit het peloton. En iedere dag is er ook een portret van een spilfiguur uit de rijke Ronde-geschiedenis.

'Vive le vélo, leve de Ronde', om 22.10 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 23:40
    Francisco Desir
    00:55
    VRT NWS laat
  • 23:00
    Smog Town
    23:50
    Nachtlus
  • 20:15
    VRT NWS journaal met VGT
    05:00
    Geen uitzending
  • 23:40
    Familie
    01:10
    Geen uitzending
  • 23:40
    Horrorhuurders & Huisjesmelkers
    01:30
    Geen uitzending
  • 23:25
    BlacKkKlansman
    02:00
    The Big Bang Theory
  • 23:25
    Godfather of Harlem
    01:15
    Stargate SG-1
  • 23:25
    Strong Medicine
    00:50
    Offspring
  • 23:40
    Keeping Up Appearances
    00:55
    Geen uitzending
  • 23:15
    Stukken van mensen
    00:25
    De Tafel van Gert
  • 23:10
    Oogappels
    01:00
    Friends
  • 23:25
    Scorpion
    00:20
    Hawaii Five-0
  • 23:15
    Love Island
    00:35
    The Block NZ: On Point
  • 23:00
    CSI: Miami
    00:40
    Castle
  • 20:25
    Z-Extra Vivium Digital Awards
    01:30
    Herhalingslus
  • 23:38
    Zo doe je het!
    00:00
    Je Kijkt Naar De Sterren
  • 23:25
    Taste of Australia met Hayden Quinn
    00:55
    Ware Delicatessen
  • 23:05
    Play Sports Highlights
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 23:10
    Silent Witness
    01:20
    Murdoch Mysteries
  • 23:05
    Op1
    00:23
    De Avondshow met Arjen Lubach
  • 22:20
    2Doc
    00:17
    Nieuwsuur
  • 22:53
    Irvine Welsh's Crime