Stappen Claudio en GaŽlle uit 'Mijn Restaurant'?

dinsdag 14 april 2009

Komt er een einde aan het 'Mijn Restaurant'-avontuur van het Kortrijkse koppel Claudio en GaŽlle? Na alle heisa van vorige week rond het ontslag van hun ober lijkt het jonge koppel genoeg te hebben van het tv-programma.

'Ik

stop met Mijn Restaurant', zo spreekt Claudio deze week op de cover van Story. Samen met zijn vriendin denkt het koppel om te stoppen met de wedstrijd. In het interview worden tevens een aantal ex-werknemers van restaurant Dell'Anno aan het woord gelaten. Vooral de heisa rond het omstreden ontslag van ober Benjamin zou de spreekwoordelijke druppel zijn voor het duo.

Stel dat Claudio voet bij stuk houdt, dan is het nog niet eenvoudig om uit 'Mijn Restaurant' te stappen. Alle kandidaten tekenden immers een contract met productiehuis Kanakna en opdrachtgever vtm.

Zover lijkt het allemaal niet te komen. In een telefonische reactie in de 'Ann & Ben Show' op MNM ontkende Claudio het verhaal met klem. 'Er is niets van aan, wij doen gewoon door', aldus Claudio. Op vraag van MNM-presentator Ben Roelants stelde Claudio zelfs dat hij op geen enkel moment aan Story aangegeven heeft dat hij wil stoppen. Over de hele heisa is Claudio duidelijk: 'Ik heb geen tijd om mij hiermee bezig te houden, al voel ik mij wel schuldig over de manier waarop ik ben uitgevlogen'.

Bron: Zita/MNM

TV-Visie Poll: Wie verdient de vrijstelling? Kortrijk of Sint-Truiden? Stem NU

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
Ontslagen ober dient klacht in tegen Claudio Dell'Anno
Kortrijk en Sint-Truiden genomineerd in 'Mijn Restaurant!'
Horeca-vakbond niet te spreken over ontslag in 'Mijn Restaurant'
Claudio uit 'Mijn Restaurant' riskeert juridische problemen na ontslag

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers