Staf Coppens verliefd op coach 'Dancing On Ice'

donderdag 23 november 2006

Het begint stilaan een traditie te worden voor VTM-presentatoren die als kandidaat deelnemen aan talentenjachten voor bekend Vlaanderen. Nadat Dina Tersago in de armen viel van haar danscoach Wim, is het nu de beurt aan Staf Coppens. Hij is volgens Nederlandse bronnen hopeloos verliefd op zijn schaatscoach uit 'Dancing On Ice'.

Het

verhaal lijkt zich volledig te herhalen. Dina Tersago, winnares van de eerste editie van 'Sterren op de Dansvloer' bekende enkele weken geleden haar liefde voor dansleraar Wim. Maar ook Staf Coppens vond de voorbije maanden zijn liefde in een televisieprogramma.

De winnaar van 'Dancing On Ice' heeft volgens het Nederlandse programma 'Shownieuws' een relatie met Monique Van der Velden, zijn schaatscoach. Na een huwelijk van amper zes maanden verlaat Monique haar man voor een relatie met Staf.

Volgens dezelfde bron was de schaatster getrouwd met een Amerikaan. Meteen na afloop van 'Dancing On Ice' liet zij haar echtgenoot in de steek om haar nieuwe grote liefde te volgen naar Vlaanderen.

Bron: De Telegraaf

Lees ook: 'Sterren op de Dansvloer'-winnares verliefd op coach

DOSSIER: Dancing On Ice

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Het mooie leventje van de succesvolle reclamevrouw Sarah krijgt een onverwachte deuk wanneer Alex, de man van haar leven, haar na tien jaar opbiecht geen kinderen te willen. Sarah wijst hem de deur en overtuigt een oude vriend - de eeuwige vrijgezel Bart - om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien.

'Plan Bart', om 22.35 uur op VTM.

Dossiers