Staf Coppens verliefd op coach 'Dancing On Ice'

donderdag 23 november 2006

Het begint stilaan een traditie te worden voor VTM-presentatoren die als kandidaat deelnemen aan talentenjachten voor bekend Vlaanderen. Nadat Dina Tersago in de armen viel van haar danscoach Wim, is het nu de beurt aan Staf Coppens. Hij is volgens Nederlandse bronnen hopeloos verliefd op zijn schaatscoach uit 'Dancing On Ice'.

Het

verhaal lijkt zich volledig te herhalen. Dina Tersago, winnares van de eerste editie van 'Sterren op de Dansvloer' bekende enkele weken geleden haar liefde voor dansleraar Wim. Maar ook Staf Coppens vond de voorbije maanden zijn liefde in een televisieprogramma.

De winnaar van 'Dancing On Ice' heeft volgens het Nederlandse programma 'Shownieuws' een relatie met Monique Van der Velden, zijn schaatscoach. Na een huwelijk van amper zes maanden verlaat Monique haar man voor een relatie met Staf.

Volgens dezelfde bron was de schaatster getrouwd met een Amerikaan. Meteen na afloop van 'Dancing On Ice' liet zij haar echtgenoot in de steek om haar nieuwe grote liefde te volgen naar Vlaanderen.

Bron: De Telegraaf

Lees ook: 'Sterren op de Dansvloer'-winnares verliefd op coach

DOSSIER: Dancing On Ice

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers