Seizoen 2012 zonder 'Mijn Restaurant!'

zondag 6 november 2011

Volgend jaar zal er geen nieuwe reeks van 'Mijn Restaurant!' komen. Dat heeft vtm bekendgemaakt. Of dit ook een definitief einde betekent voor de restaurantrace, kon de zender niet bevestigen. Er komen binnenkort wel nieuwe culinaire titels die de, al dan niet tijdelijke, leegte zullen opvullen.

De grote hype rond 'Mijn Restaurant!' is verdwenen. Dat komt onder meer door het ongelukkige lot van de voorgaande winnaars. De drie zaken die de hoofdprijs binnenhaalden, hebben inmiddels de deuren gesloten. De juryleden Peter Goossens, Dirk De Prins en Christel Cabanier vervangen, heeft het imago van het programma weinig kunnen opkrikken.


Binnen enkele weken weten we de winnaar van reeks vier. Dat wordt voorlopig de laatste winnaar. Vtm kondigt voor volgend jaar een nieuwe reeks voor al zeker twee culinaire titels en misschien zelfs drie. 'Het is zeker dat we volgend jaar uitpakken met 'Junior MasterChef' en een nieuw seizoen van 'De Beste Hobbykok Van Vlaanderen'', zegt woordvoerster Sara Vercauteren.

'Junior Masterchef' zal een kinderversie worden van het programma dat afgelopen zomer met BV's liep en waar topkok Wout Bru de plak zwaaide. In september mogen we het derde seizoen van 'De Beste Hobbykok' verwachten. Sterrenchef Sergio Herman krijgt dan versterking van Peter Goossens, die zijn langverwachte comeback zal maken op vtm.

DOSSIER: Mijn Restaurant! (editie 2011)

volledig dossier
mijnrestaurant

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers