Robyn binnenkort helemaal weg uit 'Familie'

woensdag 21 oktober 2020
Foto: VTM © DPG Media 2020

Sinds enkele dagen is Robyn terug te zien in 'Familie' in de aanloop van het huwelijk van haar moeder met Patrick. Maar haar terugkeer is van korte duur. Jits Van Belle verdwijnt definitief uit de soap.

Tussen Benny en Robyn zal het niet meer goed komen. Al hoopten de fans op een reünie van het koppel, actrice Jits Van Belle die Robyn speelt, heeft zelf bevestigd dat ze binnenkort voorgoed uit 'Familie' verdwijnt.


De makers van 'Familie' hebben beslist dat het verhaal van Robyn in 'Familie' afloopt. En dat vindt de actrice zelf heel jammer, zo gaf ze al aan. In maart verdween Robyn uit 'Familie' om zich in een klooster te gaan bezinnen nadat haar relatie met Benny (Roel Vanderstukken) op de klippen was gelopen. In werkelijkheid ging Jits Van Belle meespelen in enkele theaterstukken en dat kon ze niet combineren met de opnames van 'Familie'.

Eén en ander opent nu de weg voor Benny om een nieuwe relatie aan te knopen. De kijkers van 'Familie' zagen al toenadering tussen hem en Vanessa (Karen Damen). Worden de twee verliefd? De toekomst zal het uitwijzen.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
'Familie': week 43 (2020) - PREVIEW
Quinten krijgt (eindelijk) verlossend nieuws in 'Familie'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Zelfde Deur, 20 jaar Later' met Martin Heylen op Eén

Bij Rik uit Bree werd de eerste kunsthartklep in Belgi ingeplant. Martin kon ze horen tikken. Rik leefde er nadien zwaar op los en het wilde leven eiste zijn tol. Maar Rik en Ria zouden toch onmiddellijk herbeginnen. Nergens spijt van, niks laten liggen. Net als Marc, die vroeger tuinen ontwierp, maar nu een artiestenleven leidt. Of Dorine, die gelukkig is omdat alles bleef zoals het was in de stille polders van Eggewaartskapelle. Het is de laatste keer dat Martin oude bekenden verrast.

'Zelfde Deur, 20 Jaar Later', om 20.45 uur op En.

Dossiers