Reactie Bart De Pauw op ontslag VRT (VIDEO)

donderdag 9 november 2017

Nog voor de VRT het einde van de samenwerking met Bart De Pauw kon aankondigen, pakte de tv-maker uit met een videoboodschap voor Vlaanderen. Een duidelijk geëmotioneerde Bart De Pauw gaf zijn kant van het verhaal.

'De mensen daar kennen mij net als u, als een grappenmaker, als een onnozelaar, als een zeveraar, als iemand heel onstuimig. Ja, soms flirterig, maar ik heb nooit de bedoeling gehad om iemand te kwetsen met mijn gedrag, nooit, integendeel. Maar als ik mij daar toch in verslik en door mijn gedrag een aantal mensen heb gekwetst of zo, dan wil ik mij daar ongelofelijk hard voor excuseren, want dat kan nooit de bedoeling zijn geweest.', aldus De Pauw.


'Mijn persoon zal over de tongen gaan, waarschijnlijk na dit bericht, maar dat moet, want de lucht rond mij is nu zo troebel dat ik die heel graag opgeklaard zie. Bedankt om te luisteren'
VRT-top 'not amused'
Het lijkt erop dat Bart De Pauw de VRT in snelheid gepakt heeft. De VRT-top is dan ook niet te spreken over de manier waarop de tv-maker zelf zijn ontslag aankondigde op internet.


Bron: HLN


Lees ook:
De Vrouwen van Koeken Troef! steunen Bart De Pauw
'Twee tot de Zesde Macht' meteen stopgezet
VRT stopt samenwerking met Bart De Pauw na grensoverschrijdend gedrag
Eén

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Monacovrouwen' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Winny is emotioneel omdat ze geen kinderen kan krijgen, de mama van Grace komt langs en Anne-Françoise stelt haar nieuwe vlam voor.

'Monacovrouwen', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers