Raad van bestuur en directie VRT sluiten rangen na commotie rond Streamz

maandag 21 september 2020

De Raad van bestuur van de VRT en de directie hebben de violen gelijkgestemd omtrent de samenwerking aan Streamz. Dat laat de openbare omroep maandagavond weten in een persbericht.

'De Raad van Bestuur steunt unaniem de beslissing van de directie van de VRT om mee te werken aan Streamz. Dit platform is essentieel om in te spelen op een veranderd mediagebruik en is belangrijk voor het Vlaamse medialandschap en de fictiesector. De Raad van Bestuur volgt de verdere ontwikkeling van deze samenwerking op de voet op', zo deelt de raad mee.


'Daarnaast garandeert de Raad van Bestuur de verdere uitbouw van het eigen platform VRT NU om zijn publieke opdracht op een onafhankelijke manier uit te oefenen', besluit de mededeling.

LEES OOK: Samenwerking VRT met Streamz onwettig?
LEES OOK: Raad van Bestuur VRT gefrustreerd over medewerking aan Streamz


Lees ook:
Samenwerking VRT met Streamz onwettig?
Raad van Bestuur VRT gefrustreerd over medewerking aan Streamz

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Bartel Van Riet mag als laatste de uitdaging aangaan om Saartje te verslaan in een zelfgekozen sport. Als durfal, avonturier, natuurmens en leerkracht lichamelijke opvoeding van opleiding kwam hij al snel uit bij wildwaterkajak. Wildwaterkajak-fanaat Servaes Timmerman neemt Bartel en Saartje mee voor een afdaling van een kolkende rivier in Frankrijk, inclusief stroomversnellingen, watervallen en scherpe bochten. Wie houdt op het einde van de rit het hoofd boven water?

'Op de Man Af', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers