Primeur in 'Love Island': Casa Amor!

donderdag 17 september 2020
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2020

Casa Amor wordt de ultieme test voor de 'Love Island'-koppels. Hier zullen de koppels en kijkers ontdekken of de liefde echt zo groot is als het lijkt.

De mannen worden enkele dagen naar het gloednieuwe Casa Amor gestuurd, een andere villa, waar nieuwe, knappe single dames hen staan op te wachten. Ook de vrouwen blijven niet alleen achter, nieuwe mannen zullen hun opwachting maken in de villa.


De break tussen de huidige koppels zal hun relatie zwaar op de proef stellen en wat is 'Love Island' zonder een herkoppeling aan het einde van Casa Amor? Welke relaties houden stand en welke troeven gooien onze nieuwe singles in de strijd?

Casa Amor is een twist die werd geïntroduceerd in het derde seizoen van 'Love Island UK'. Na het grote succes van de tweede villa werd het  een vast onderdeel van de show.

Wordt Casa Amor de plek waar relaties aan de kant worden geschoven en nieuwe liefdes worden ontdekt? Je ontdekt het vanaf dinsdag in 'Love Island'...

'Love Island', elke dag om 21.30 uur op VIJF.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Een voormalig geheim agent, Robert McCall, heeft zijn eigen dood in scène gezet om een rustig leven te leiden in Boston. Zijn leven verandert wanneer hij de jonge prostituee Teri probeert te redden van de gewelddadige Russische maffia. Zijn verlangen naar rechtvaardigheid wordt aangewakkerd. Om wraak te nemen, gaat hij als privédetective 'The Equalizer' te werk.

'The Equalizer', film uit 2014 met oa. Denzel Washington, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers