Phara de Aguirre wordt panellid op VIER

donderdag 31 oktober 2013

Het gezicht van 'Panorama' op Canvas, Phara de Aguirre, zal binnenkort ook te zien zijn op VIER. Volgens Gazet van Antwerpen een nieuw bewijs van de dooi tussen VRT en VIER.

In twee van de twaalf afleveringen van 'Het Jaaroverzicht Live' op VIER, zal Phara samen met Gilles De Coster opmerkelijk gebeurtenissen van het jaar 2013 in herinnering brengen.

Een jaar geleden nog verbood de VRT zijn schermgezichten om mee te werken aan programma's van VIER. Het ging toen vooral om programma's die eerder op de VRT gelopen hadden zoals 'Scheire en de Schepping', 'De Slimste Mens' en 'De Pappenheimers'. Recent bleek uit de deelname van Eén-omroepster Eva Daeleman aan 'De Slimste Mens' dat de relaties intussen genormaliseerd zijn.

Alleen tussen VTM en VIER is er geen onderlinge uitwisseling. VTM verbiedt zijn schermgezichten om mee te werken aan gelijk welk programma van de commerciële concurrent.

Bron: gva.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers