Phara de Aguirre wordt het nieuwe gezicht van 'Panorama'

dinsdag 23 augustus 2011

Vanaf oktober wordt Phara de Aguirre het nieuwe gezicht van 'Panorama'. Ze volgt dan William van Laeken op als anker van het legendarische duidingsprogramma. 'Panorama' blijft ook in het nieuwe seizoen eigen onderzoeksjournalistiek combineren met de allerbeste internationale current affairs-reportages. Phara gaat ook zelf reportages maken. 'Panorama' wordt voortaan weer uitgezonden op donderdag, de avond waarop het in een vorig leven een gigantisch journalistiek kijkcijferkanon was.

Als presentatrice van 'Panorama' wordt Phara het boegbeeld van één van de vlaggenschepen van de nieuwsdienst. Het programma bestaat al zo lang als de Vlaamse televisie zelf en heeft in zijn 58-jarige geschiedenis vele wateren doorvaren. In de loop van de jaren zorgde 'Panorama' voor ontelbare spraakmakende reportages over binnen- en buitenlandse onderwerpen.

Sinds enkele jaren heeft Panorama opnieuw aangeknoopt met die traditie van eigen onderzoeksjournalistiek. De reportages over onder meer de splitsing van België, Fortis, bloedantiek, het falende elektriciteitsbeleid en recent onze pensioenen onderzochten niet alleen het nieuws, maar maakten het ook. Die weg wil 'Panorama' dit najaar verder bewandelen.

 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2018)

Carmen verwacht dat Xavier, zoals altijd, ook dit jaar haar verjaardag zal vergeten. Xavier is evenwel in het geheim bij Doortje geweest om haar te vragen hem Carmens lievelingsdans 'Tango d'Amore' aan te leren. Hij vraagt Doortje uitdrukkelijk te zwijgen, want het moet een verrassing blijven...

'F.C. De Kampioenen', om 20.20 uur op En.

Dossiers