Over en uit voor 'De Buurtpolitie'?

dinsdag 9 juni 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2019

VTM heeft voorlopig nog geen nieuwe afleveringen besteld van het succesvolle 'De Buurtpolitie'. Verschillende acteurs maken zich daar ongerust over. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Er zijn momenteel zo'n 800 afleveringen van 'De Buurtpolitie'. VTM heeft dus uitzendingen genoeg om het programma te blijven (her)uitzenden. En de zender had al aangegeven voorlopig geen nieuwe afleveringen te bestellen. Maar verschillende acteurs vrezen dat er hierdoor definitief een einde aan de reeks komt.


Dempsey Hendrickx, die er pas vorig jaar bijkwam, heeft in zijn hoofd al afscheid genomen van 'De Buurtpolitie'. 'Ik ben al blij dat ik weer wat boekingen krijg voor presentatie-opdrachten en stemmenwerk. Maar op 'De Buurtpolitie' reken ik niet meer, in feite', aldus de acteur in Dag Allemaal.

De enige die zich vermoedelijk geen zorgen maakt over zijn verdere carrière is Andy Peelman. Naast 'De Buurtpolitie' doet hij ook ander tv-werk. Voor sommige, minder bekende, acteurs zou het verdwijnen van de populaire serie echter wel een financiële aderlating kunnen zijn.

Bron: Het Nieuwsblad-Dag Allemaal

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers