Opschudding in 'Love Island': Casa Amor schudt koppels en harten grondig door elkaar

dinsdag 29 september 2020
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2020

Casa Amor bleek de ultieme test voor de 'Love Island' koppels: de 'Love Island' kaarten werden vanavond, maandag 28 september, grondig door elkaar geschud.

Sommige koppels namen zware beslissingen, nieuwe koppels werden gevormd en andere koppels bleven overeind.


Vanavond keerden de mannen terug uit Casa Amor, al dan niet met een nieuwe dame aan hun zijde. We zagen als eerste hoe liefdeskoppel Remco & Imen voluit voor elkaar kozen. Wanneer het de beurt is aan Eilish gebeurt wat zij niet zag aankomen: Gianni komt terug van Casa Amor met Fabiënne. Ook Giuliano zag zijn Feline zitten met nieuwkomer Koen.  Vooral Raphaëlla kreeg de grootste shock te verwerken: terwijl zij smoorverliefd is op Mattheüs, koos Mattheüs ervoor om na Casa Amor een koppel te vormen met de nieuwe Nederlandse Jaimy. Omdat Raphaëlla niemands tweede keuze wil zijn, kiest ze er voor om 'Love Island' met opgeheven hoofd en een gebroken hart te verlaten.

Best bekeken online reeks van het najaar
Al vier weken lang zoeken Nederlandse en Vlaamse singles samen met Viktor Verhulst en Holly Mae Brood naar hun liefdesmatch op 'Love Island'. Die zoektocht wordt gretig gevolgd in Vlaanderen. Vooral online scoren de Islanders enorm goed en groeit 'Love Island' stevig door met 10% t.o.v. het eerste seizoen vorig jaar. Ondertussen haalt de reeks in totaal al 2.146.000 views, zowel voor de volledige afleveringen als voor de extra content op de verschillende kanalen.

'Love Island' is daarmee online veruit de best bekeken reeks van het moment. 'Love Island' is een echte hit bij jongeren tussen de 18 en 24 jaar en heeft een opvallend jong, eerder vrouwelijk profiel: maar liefst driekwart van die moeilijk te bereiken doelgroep volgt het reilen en zeilen van de Islanders online. En ook op televisie – gemiddeld 230.000 kijkers - heeft 'Love Island' het hoogste aandeel jongeren.

Nog 2 weken te gaan, wie worden de winnaars van Love Island 2020? Eén ding is zeker: Casa Amor schudde de koppels en harten grondig door elkaar, en zag Islander Raphaella vertrekken. Het worden een bijzonder spannende en emotionele laatste twee liefdesweken.

'Love Island', elke dag om 21.30 op VIJF.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Nella wil weg uit Amsterdam, maar Marin overtuigt haar te blijven. Hoewel poppenhuizen door de Kerk in de ban geslagen worden, blijven er pakketjes aankomen die een duister geheim verhullen. Bij zijn terugkeer uit Venetië moet Johannes meteen opboksen tegen beschuldigingen van sodomie, na een complot van de familie Meermans en Jack. De pakketjes blijven Nella informatie geven over wat er allemaal gaande is, dus besluit ze naar het werkhuis te gaan. Maar daar treft ze niet aan wat ze verwachtte. Terug thuis wacht Nella bovendien nog een andere onaangename verrassing.

'The Miniaturist', om 22.15 uur op Eén.

Dossiers