Ook restaurant 'Exquisa' in de problemen!

zondag 9 oktober 2011

Na het sluiten van 'Mijn Restaurant!'-winnaars Karnivale in Aalst en restaurant d'Hoogeschool in Leuven dreigt nu ook restaurant Exquisa verder weg te zakken in de problemen. Eigenares Yanaka, dit jaar nog uitgeroepen tot 'Lady Chef van het jaar' heeft van de rechtbank van koophandel bescherming gekregen tegen haar schuldeisers.

In 2008 was Yanaïka samen met haar toenmalige vriendin nog één van de finalisten van het vtm-programma 'Mijn Restaurant!'. Betere tijden dus, want momenteel wordt haar restaurant Exquisa in Hasselt bij beslissing van de rechtbank van koophandel beschermd tegen de schuldeisers.


Yanaïka zou de bescherming aangevraagd hebben na een onterechte boete wegens zwartwerk. Daarnaast had de Limburgse ook achterstand in het betalen omdat de verhuis naar een nieuw pand vertraging heeft opgelopen. Yanaïka blijft ervan overtuigd dat ze in november opnieuw de deuren van haar restaurant kan openen.

Bron: De Standaard

POLL: Wie is jouw favoriet duo in het nieuwe seizoen? Stem NU!


Lees ook:
Restaurant Karnivale sluit de deuren!
'Mijn Restaurant!'-winnaar Jelle kookt nu in Gent
mijnrestaurant

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers