Ook restaurant 'Exquisa' in de problemen!

zondag 9 oktober 2011

Na het sluiten van 'Mijn Restaurant!'-winnaars Karnivale in Aalst en restaurant d'Hoogeschool in Leuven dreigt nu ook restaurant Exquisa verder weg te zakken in de problemen. Eigenares Yanaka, dit jaar nog uitgeroepen tot 'Lady Chef van het jaar' heeft van de rechtbank van koophandel bescherming gekregen tegen haar schuldeisers.

In 2008 was Yanaïka samen met haar toenmalige vriendin nog één van de finalisten van het vtm-programma 'Mijn Restaurant!'. Betere tijden dus, want momenteel wordt haar restaurant Exquisa in Hasselt bij beslissing van de rechtbank van koophandel beschermd tegen de schuldeisers.


Yanaïka zou de bescherming aangevraagd hebben na een onterechte boete wegens zwartwerk. Daarnaast had de Limburgse ook achterstand in het betalen omdat de verhuis naar een nieuw pand vertraging heeft opgelopen. Yanaïka blijft ervan overtuigd dat ze in november opnieuw de deuren van haar restaurant kan openen.

Bron: De Standaard

POLL: Wie is jouw favoriet duo in het nieuwe seizoen? Stem NU!


Lees ook:
Restaurant Karnivale sluit de deuren!
'Mijn Restaurant!'-winnaar Jelle kookt nu in Gent
mijnrestaurant

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Een meisje wordt verkracht, de dader is onvindbaar. Wanneer er 's nachts opnieuw een oproep binnenkomt van een aanranding wordt de dader herkend door de slachtoffers. Alle beschikbare eenheden gaan op jacht. Het wijkteam snelt te hulp naar een oude man die levenloos langs de kant van de weg ligt. Een jonge vrouw wordt door haar vader dood aangetroffen op haar appartement, de terreinondersteuner leidt zijn team bij het onderzoek naar een verdacht overlijden. In het wijkkantoor komt een vrouw aangifte doen van seksueel misbruik, ze werd als kind door twee mannen misbruikt en heeft het daar nog steeds zeer moeilijk mee.

'Politie 24/7', om 21.10 uur op En.

Dossiers