Ook Joe-dj Born was (bijna) slachtoffer van 'Eveline'

donderdag 17 september 2020
Foto: Joe - © MEDIALAAN 2017

Joe-dj Born Crain vermoedt dat hij maanden geleden ook al werd benaderd door de mysterieuze 'Eveline' die Peter Van de Veire, Sean Dhondt en Stan Van Samang in de val wist te lokken. Dat vertelde hij donderdag in de ochtendshow van Sven Ornelis en Anke Buckinx.

Born vertelde dat hij via Instagram werd benaderd door een zekere 'Eve'. Ze spraken elkaar een paar keer kort via de app en Born kreeg een paar foto's en filmpjes toegestuurd die weinig aan de verbeelding overlieten. Kort daarop blokkeerde hij 'Eve'.


Naar eigen zeggen is Born Crain nooit in de verleiding gekomen om zelf iets te sturen of om op de insinuaties van 'Eve' te reageren. En hij zegt ook dat hij het gesprek aan zijn echtgenote heeft getoond. Ze hebben zelf nog even gezocht wie eventueel achter de zogenaamde 'Eve' zou zitten, maar dat heeft niets opgeleverd.

Het verhaal van Born Crain bevestigt het vermoeden dat Peter Van de Veire, Stan Van Samang en Sean Dhondt niet de enigen zijn die zijn benaderd in dit catphishingverhaal. Of er ook anderen effectief in de val zijn gelopen, is vooralsnog niet bekend gemaakt.

LEES OOK: Peter Van de Veire reageert via MNM op naaktbeelden
LEES OOK: Sean Dhondt op Qmusic: 'Het is zo belangrijk dat dit stopt. Voor nu. En voor wie dit nog zou meemaken.'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

De jaren 70. Een groep ontdekkingsreizigers is bij elkaar gekomen om samen naar een nooit eerder ontdekt eiland te reizen. Wat ze niet weten is dat ze zich op het territorium van de mythische aap Kong bevinden.

'Kong: Skull Island', om 20.30 uur op VIER.

Dossiers