Ontdek nu al de stem van Suikerspin! - VIDEO

donderdag 1 oktober 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Ze is sugarsweet, energiek en bijzonder kleurrijk. Maar hoe haar echte stem klinkt, is voor de kijkers van 'The Masked Singer' nog een groot geheim. Welk bekend gezicht schuilt er achter het masker van Suikerspin?

De nieuwe 'Masked Singer' zingt vrijdag 2 oktober om 20.40 uur voor het eerst voor Vlaanderen en opent de show in een duel tegen Otter. Haar bijzondere stem verbaast iedereen meteen en doet de speculaties oplaaien. Wie is Suikerspin echt?


Zo maakt Suikerspin vrijdag haar opwachting in 'The Masked Singer':


Vorige week waren 1,5 miljoen kijkers op de afspraak, waardoor 'The Masked Singer' een marktaandeel van 64,5% wegkaapte in de doelgroep VVA 18-54 en zelfs 71,1% in de jongere doelgroep VVA 18-44 (live+uitgesteld). Het werd hierdoor de best bekeken VTM-dag in 5 jaar!

 


Lees ook:
Wie is Suikerspin? Vrijdag nieuw in 'The Masked Singer!'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Team Scheire' (foto: Canvas - © VRT - Sofie Silbermann 2018)

Debby geeft als zaalverantwoordelijke graag het goede voorbeeld aan haar team. Omdat ze geboren werd zonder linkerhand stoot ze echter op praktische problemen, zoals het dragen van een plateau. Kristel Van den Bergh probeert via 3D-printing tot een oplossing te komen. Toen Tatjana 16 jaar was liep ze ernstige gehoorschade op. Hoewel haar tinnitus op dit moment leefbaar is, is ze als de dood dat het erger zou worden. Maarten Weyn bedenkt een hulpmiddel dat hopelijk haar leven zal veranderen.

'Team Scheire', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers