Ontdek binnenkort het turbulente tweede seizoen van 'The Flight Attendant'

dinsdag 5 april 2022
Streamz, het streamingplatform van Telenet en DPG Media

'The Big Bang Theory'-ster Kaley Cuoco schittert opnieuw als stewardess Cassandra Bowden. Nadat ze de plooien van haar leven gladstreek, verhuist de ondertussen nuchtere Cassie naar L.A. en heeft ze er zelfs een bijbaantje bij de CIA.

In deze komische thriller, gebaseerd op de gelijknamige New York Times bestseller, zijn er opnieuw rollen voor Rosie Perez ('Do the Right Thing'), Zosia Mamet ('Girls') en T.R. Knight ('Grey's Anatomy'). Nieuw in het leven van Cassie zijn onder andere Sharon Stone ('Basic Instinct'), Mae Martin ('Feel Good') en Cheryl Hines ('Curb Your Enthusiasm').



De komische thriller ‘The Flight Attendant’ zou oorspronkelijk bij één seizoen blijven, maar werd door zijn grote succes hernieuwd voor een tweede seizoen. In het eerste seizoen volgden we de alcoholistische Cassie Bowden, gespeeld door Kaley Cuoco, die als stewardess werkt en op een dag wakker wordt naast een dode man (Michiel Huisman). Ze kan zich niets herinneren, maar wordt al snel een hoofdverdachte. Wat volgt is een spannend whodunnit, waarin Cassie probeert haar naam te zuiveren. Fast forward naar het tweede seizoen nu, waarin een nuchtere Cassie naar Los Angeles verhuisd is en werkzaam is bij de CIA.

Waar gaat het met Cassie heen in seizoen 2?
Ook al was een tweede seizoen niet zeker van bij de start, een idee hadden ze van bij het begin klaar. De producers, waaronder Cuoco zelf, hadden meteen al een duidelijke visie van hoe seizoen 2 eruit zou zien en die hebben ze nu tot leven kunnen brengen.

Cassie is nuchter en probeert uit te zoeken wie ze is wanneer ze niet drinkt. Wat blijft er over wanneer de partygirl in haar verdwijnt? Ze verhuist naar L.A., waar ze samenwoont met haar vriend. Ze denkt dat nu ze nuchter is het 'normale' leven haar opwacht. Maar ze zal snel leren dat dat niet voor haar bestemd is. Ze is nog steeds stewardess, maar is daarnaast ook een CIA asset geworden via haar collega Shane (Griffin Matthews).

Cassie lijkt verward te zijn over wat van haar verwacht wordt en belandt in situaties waar ze zich niet in zou moeten bevinden. Daarbovenop blijkt ze niet echt goed te zijn in het bewaren van geheimen, wat niet onbelangrijk is bij de CIA natuurlijk. Ze wordt getuige van een moord en geraakt verstrengeld in een internationale intrige. Haar hele leven wordt opnieuw op z'n kop gezet.

Bekende en nieuwe gezichten
Naast Cuoco keren ook Zosia Mamet (‘Girls’), Griffin Matthews (‘Dear White People’), Deniz Akdeniz (‘Siren’), Rozie Perez (‘Do the Right Thing’), T.R. Knight (‘Grey’s Anatomy), Yasha Jackson (‘Manifest’) en Audrey Grace Marshall (‘Small Time’) terug voor het tweede seizoen. Dit seizoen komt daar heel wat acteertalent bij: Mo McRae ('Big Little Lies'), Callie Hernandez ('La La Land'), JJ Soria ('Gentefied'), Alanna Ubach ('Bombshell'), Cheryl Hines ('Curb Your Enthusiasm'), Jessie Ennis ('Love'), Mae Martin ('Feel Good'), comedien Margaret Cho, Santiago Cabrera ('Big Little Lies'), Shohreh Aghdashloo ('The Expanse') en Sharon Stone ('Basic Instinct') als Cassie's moeder. Heel wat favorieten uit het eerste seizoen en nieuwe gezichten dus. En het zijn duidelijk opnieuw de vrouwen die het verhaal leiden.

Een nieuwe inspirerende setting
Het nieuwe seizoen werd gefilmd in Los Angeles, Berlijn en Reykjavik. Dus de serie belooft ook weer heel wat reisinspiratie te geven. Tijdens het eerste seizoen was ook het 'mind palace' van Cassie een belangrijke locatie in de reeks, met een indrukwekkende set. Dit is waar ze de vermoordde Alex Sokolov (Michiel Huysman) steeds maar weer tegen het lijf liep. Dit seizoen komt Cassie in een nieuwe versie van haar mind palace terecht, waarmee we opnieuw inzicht krijgen in haar gevoelsleven.

Het tweede seizoen van de donkere komedie gaat in premiere op vrijdag 22 april met twee afleveringen. Een week later verschijnen er opnieuw twee afleveringen, gevolgd door één aflevering per week tot en met 26 mei. 'The Flight Attendant' is ontwikkeld door showrunner Steve Yockey die tevens executive producer van de reeks is samen met co-showrunner en executive producer Natalie Chaidez. Greg Berlanti, Kaley Cuoco, Sarah Schechter, David Madden, Suzanne McCormack en Silver Tree zijn executive producers.

Seizoen 2 van 'The Flight Attendant' is vanaf 22 april wekelijks te zien op Streamz.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 23:50
    Journaallus
    09:00
    Lentebeelden
  • 23:55
    Nachtlus
    07:30
    Ketnet Junior
  • 21:00
    Geen uitzending
    06:00
    Tik Tak
  • 01:25
    Geen uitzending
    05:55
    Plop & de Peppers
  • 02:25
    Geen uitzending
    01:35
    American Ninja Warrior
  • 01:10
    Geen uitzending
    01:05
    Impeachment: American Crime Story
  • 00:55
    Geen uitzending
    15:40
    All New Traffic Cops
  • 01:55
    JAG
    02:10
    Baywatch
  • 00:35
    Geen uitzending
    06:00
    Joe
  • 01:25
    Geen uitzending
    02:20
    Sports Late Night
  • 02:00
    Geen uitzending
    07:30
    CSI: Miami
  • 02:15
    Sydney Harbour Force
    02:25
    Two and a Half Men
  • 01:55
    Geen uitzending
    05:35
    The Block NZ
  • 01:20
    Geen uitzending
    08:30
    Hailey Dean Mystery: A Will to Kill
  • 00:25
    Herhalingslus
    11:00
    Trends Talk
  • 02:19
    Roger
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 02:00
    De Wereldkeuken
    02:35
    Sarah's Sweet Table
  • 02:10
    MotoGP
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 02:05
    Dickensian
    02:45
    Midsomer Murders
  • 02:21
    NOS Journaal met gebarentaal
    01:42
    Liefde voor het landgoed
  • 01:51
    Nieuwsuur
    08:03
    Petrus in het land
  • 01:51
    3voor12 presenteert..
    02:21
    NOS Jeugdjournaal met gebarentaal