Nieuwe Vlaamse humorzender LACHT start dinsdag

maandag 15 juli 2013

Vanaf deze week is Vlaanderen een tv-zender rijker, een zusterkanaal van Acht dat zeven dagen per week de klok rond voor lachkrampen zal zorgen met non-stop comedy in de lijn van het felgesmaakte humoraanbod op Acht.

Voorpret is er vanaf dinsdag via Telenet Digital TV, kanaal 500. Daar krijg je een maand lang sneak peeks van de hilarische sitcoms, satire en stand-upcomedy waarmee LACHT vanaf 16 augustus op volle kracht uw lachspieren te lijf zal gaan.


Vanaf dan is LACHT nog tot eind september te bekijken in open net. Daarna wordt het een betaalzender die deel zal uitmaken van een van de digitale pakketten van Telenet.

Op 21 juli roept LACHT zichzelf alvast uit tot hofleverancier van kijkplezier, met ter ere van de nieuwe koning der Belgen een defilé van de beste stand-upcomedians ter wereld, of zeg maar: de koningen van de lach.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenzaam' - Anouck (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2019)

Uit recent onderzoek blijkt dat acht op de tien Vlaamse jongeren tussen achttien en vijfentwintig jaar zich regelmatig eenzaam voelen. 'The Connected World' belooft verbinding, maar het tegendeel is waar. Hoe komt het dat zoveel jongeren in onze samenleving zich eenzaam voelen? Wat opvalt bij deze jonge generatie is dat die eenzaamheid heel vaak te maken heeft met de zoektocht naar hun identiteit. Wie ben ik en waar is mijn plaats in deze wereld?

'Eenzaam', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers