Nieuwe Vlaamse humorzender LACHT start dinsdag

maandag 15 juli 2013

Vanaf deze week is Vlaanderen een tv-zender rijker, een zusterkanaal van Acht dat zeven dagen per week de klok rond voor lachkrampen zal zorgen met non-stop comedy in de lijn van het felgesmaakte humoraanbod op Acht.

Voorpret is er vanaf dinsdag via Telenet Digital TV, kanaal 500. Daar krijg je een maand lang sneak peeks van de hilarische sitcoms, satire en stand-upcomedy waarmee LACHT vanaf 16 augustus op volle kracht uw lachspieren te lijf zal gaan.

Vanaf dan is LACHT nog tot eind september te bekijken in open net. Daarna wordt het een betaalzender die deel zal uitmaken van een van de digitale pakketten van Telenet.

Op 21 juli roept LACHT zichzelf alvast uit tot hofleverancier van kijkplezier, met ter ere van de nieuwe koning der Belgen een defilé van de beste stand-upcomedians ter wereld, of zeg maar: de koningen van de lach.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Stef Wauters - VTM NIEUWS (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Stef Wauters presenteert een marathonuitzending naar aanleiding van de verkiezingen. Hij schakelt rechtstreeks over naar journalisten die over het hele land kopstukken van de diverse partijen volgen en de eerste reacties sprokkelen. Elke Pattyn staat klaar in de studio in Vilvoorde om als eerste alle uitslagen te brengen. Die bespreekt ze met de Raad van Wijzen van VTM NIEUWS. Aan het Vlaams parlement ontvangt Dany Verstraeten de hele dag door opmerkelijke politici, maar vooral ook andere mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de loop van de campagne. Reporters staan bovendien klaar aan partijhoofdkwartieren of op de plekken waar de partijen verzamelen om met hun militanten de overwinning te vieren, of het verlies door te spoelen.

'De Stem van Vlaanderen', vanaf 8.00 uur de hele dag door op VTM.

Dossiers