Nieuwe Streamz Original 'Couples Therapy' met Nicolas Caeyers

donderdag 3 maart 2022
Foto: © Streamz 2022

In de nieuwe Streamz Original 'Couples Therapy', met TikTok-fenomeen Nicolas Caeyers in de hoofdrol en Tine Embrechts als therapeut, krijgt de kijker een grappige blik op relaties.

In de sketchreeks gaan elf koppels in relatietherapie, waarvoor ze elk zo hun eigen redenen hebben. De verdeling in het huishouden, hun seksleven, ontrouw, discussies over geld en een praatpen. Geen thema blijft onbesproken. We ontmoeten de koppels bij de therapeut en leven mee met alle bizarre, chaotische en grappige discussies. Wie van hen blijft samen en welke koppels overleven de therapie niet?


De oplettende kijker zal al snel opmerken dat er in elk koppel één gemeenschappelijke factor is, namelijk Nicolas Caeyers. De acteur, producer en TikTok-fenomeen bracht tijdens de lockdown een lach op ieders gezicht met zijn herkenbare en humoristische alter ego Sabine. In 2021 won hij hiervoor zelfs een Jamie, voor beste TikTok. Datzelfde talent wendt hij nu aan in de nieuwe Streamz-reeks, waarin hij elf volledig nieuwe personages tot leven brengt.

De andere partners worden gespeeld door Yemi Oduwale (‘Dertigers’, ‘Thuis’), stand-up comedian Amelie Albrecht, Anne-Laure Vandeputte (‘De Bende van Jan De Lichte’, ‘Red Light’), Lize Feryn (‘Glad Ijs’, ‘Beau Séjour’), Noa Tambwe Kabati (‘wtFOCK’), stand-up comedian Erhan Demirci, Robbert Vervloet ('Loslopend Wild', 'Brak'), Bram Verrecas ('Callboys'), Issam Dakka ('Lisa', 'De Luizenmoeder'), Bert Janssens ('De Ideale Wereld'), Axelle Verkempinck ('Bathroom Stories'), Brecht De Groot ('Loezers') en Alejandra Theus ('Loslopend Wild en Gevogelte', 'De Bunker'). Tine Embrechts (‘Gina & Chantal’, Tegen de Sterren op’) verschijnt als psycholoog van dienst.

Ontmoet hier de elf koppels:

Jacques-Valère en Peter
Peter (Yemi Oduwaele) en Jacques-Valère (Nicolas Caeyers) leiden compleet verschillende levens. JV is een workaholic celebrity-stylist. Hij probeert op vraag van Peter meer thuis te zijn, maar door de drama’s op het werk, komt hij zijn taken als nieuwe huisvader vaak niet na. Peter heeft het ondertussen gehad en wil dat Jacques-Valère zijn verantwoordelijkheid neemt. De serieuze gesprekken ontsporen steeds door de sappige gossip-verhalen over de celebs van Jacques-Valère.

Kenny en Chelsey
Kenny (Nicolas Caeyers) is een overcompenserende machoman, die leeft volgens het motto: 'een gat is een gat'. Zijn penis is zijn beste vriend en Kenny volgt hem blindelings. Zijn vriendin, Chelsey (Amelie Albrecht), wil dat hij stopt met zijn onvolwassen gedrag en vooral met haar te bedriegen. Zeker nu ze ouders geworden zijn van Kato, hun dochtertje. Maar misschien is er te weinig bloed en zuurstof naar de hersenen van Kenny gevloeid en te veel naar zijn geslacht om dat ooit echt helemaal te kunnen laten doordringen.

Sara en Noah
De rotverwende Sara (Nicolas Caeyers) heeft een héél zwaar leven. Neen, maar echt héél zwaar. TikTok heeft bijvoorbeeld haar favoriete filter gewoon, zomaar, onaangekondigd en al offline gegooid. Om nog maar te zwijgen van de comments op haar Insta! Iemand schreef 2 maanden geleden 'mooie mascara' en daardoor heeft ze al 5 maanden een burn-out. Haar laatste Tinder-verslinder, Noah (Noa Tambwe Kabati), probeert Sara duidelijk te maken dat haar problemen misschien niet zo dramatisch zijn dan ze denkt. Wat voor Sara heel erg traumatiserend is. Uiteraard.

Simon en Britt
Simon (Nicolas Caeyers) is een schoolvoorbeeld van een pantoffelheld. Op zich is hij heel lief en zorgzaam voor zijn partner Britt (Alejandra Theus), maar hij slaagt er niet in om voor zichzelf op te komen. Wat voor Britt van hem een droomman maakte in het begin, is na zoveel tijd nu bron van irritatie en wrevel. Britt wil dat Simon een goed paar 'cojones' kweekt en Britt soms zelfs op haar plaats durft zetten, in plaats van haar altijd gelijk te geven. Dat zou haar helpen om Simon weer aantrekkelijk te vinden. Britt heeft nood aan een 'echte man'. En aangezien Simon àlles over heeft voor zijn Britt, zal hij met elke onderdanige vezel in zijn lijf proberen om haar te geven wat ze wil.

Elke en Hassan
Hassan (Issam Dakka) is een geduldige jongen die niets goed meer kan zeggen of doen. Elk woord dat hij uitspreekt, lijkt het foute te zijn voor Elke (Nicolas Caeyers), zijn passief-agressieve vriendin. Ze is zo snel geïrriteerd door wat Hassan zegt dat het bijna onmogelijk is geworden om nog een normaal gesprek te hebben, zonder dat het in een ruzie of op een discussie uitdraait. Elke legt de schuld altijd bij Hassan, die als enige zijn uiterste best doet om er iets van te maken, maar stilaan zijn geduld verliest.

Katrien en Stijn
Katrien (Nicolas Caeyers) is zelf een therapeute, die graag psycholoog had geweest. Ze geeft therapieën, coaching en boomknuffelwandelingen,… Katrien denkt alles wat met de psyche te maken heeft door en door te kennen. Volgens haar heeft Stijn (Bert Janssens) dan ook problemen met zijn zelfbeeld. Hij voelt zich te min voor zijn vrouw en schiet op alle vlakken te kort. Stijn is zich van geen kwaad bewust, maar ondergaat de verborgen beledigingen.

Ellen en Andreas
De zeer feministische Ellen (Nicolas Caeyers) ziet in alles wat haar man Andreas (Robbert Vervloet) zegt of doet een aanval op het vrouwelijke geslacht. Ze weigert te breken onder de mannelijke dominantie en gooit alles in de strijd om zich er tegen te verzetten. Andreas kan geen woord zeggen zonder dat Ellen er een seksistische draai aan geeft. Als ze echt zou luisteren, zou ze horen dat Andreas het goed meent en net blij is dat ze haar mannetje kan staan. Vrouwtje!!! Haar vrouwtje kan staan.

Olivier en Kristien
Olivier (Nicolas Caeyers) is een very important and very busy YUP. Kristien (Lize Feryn) koos er daarom voor om thuis te blijven. Financieel was er ruimte en zo kon zij zich volledig op het huishouden en kindjes richten, terwijl Olivier het geld binnen haalde. De laatste tijd wil Kristien dat het evenwicht eerlijker verdeeld wordt en voelt ze zich minder goed in het traditionele rollenpatroon. Ze probeert dit met de hulp van de therapeut aan Olivier uit te leggen, maar botst altijd op zijn explosieve defensieve én kinderachtige reacties.

Aster en Rainbow
Rainbow (Anne-Laure Vandeputte) en Aster (Nicolas Caeyers) lijken vrijgevochten hippies, die niet in opgedrongen hokjes van de maatschappij willen gestoken worden. Ze willen één met de natuur en zichzelf leven, op hùn manier. Enfin, Rainbow wil dat en Aster probeert even down te zijn met alles wat zijn free spirited Rainbow voorstelt. Diep vanbinnen wil Aster Rainbow eigenlijk toch liever voor zichzelf houden en zou hij net heel blij zijn met een kleinburgerlijk leven. Maar Aster ziet haar zo graag, dat hij verkiest om de pijn te verbijten en het allemaal wijs te vinden. Fake it, ‘till you make it, hoopt hij. Al blijkt dat niet zo goed te gaan als hij gehoopt had…

Sigi en Gabriël
Sigi (Nicolas Caeyers) gelooft in de ware liefde, soulmates, diepere connecties. En ze gelooft dat ze dat allemaal met Gabriel (Bram Verrecas) heeft. Maar die is iets realistischer en wil af en toe die nuchtere gesprekken met haar aangaan. Sigi reageert er overgevoelig op en wordt dan zo extreem onzeker dat ze instant bevestiging nodig heeft van hem. Het enige dat dan helpt, is anderen kleineren, zodat zij zich beter kan voelen.

Céline en Jussef
Céline (Nicolas Caeyers) is een overenthousiaste babbelkous. Ze denkt dat Jussef (Erhan Demirci) al 25 jaar geen woord meer heeft gezegd, maar de waarheid is dat de arme man al zo lang geen kans meer heeft gekregen om iets te zeggen. Zeker niet toen hun 2 dochters ook nog bij hen inwoonden. Nu ze weg zijn, heeft Céline last van het lege nest en het herontdekken van haar echtgenoot. Ze wil hem terug leren kennen, maar dan zal ze vooral eerst moeten leren van hem te laten uitpraten.

De nieuwe sketch comedy reeks van het productiehuis Sputnik is vanaf vrijdag 4 maart volledig te zien bij Streamz.

Check nu alvast de trailer: 



TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

Wat is tantra? Ook Axel wist het niet voor hij vertrok. Nog meer dan anders betreedt hij hier het onbekende. Eén ding is zeker: hij is emotioneel nog nooit zo diep gegaan. In deze aflevering komt Axel zichzelf helemaal tegen op verschillende vlakken. Met de nodige scepsis vertrekt hij naar de retraite in de Ardennen, maar hij keert terug naar Antwerpen als een compleet ander mens.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 06:00
    Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
    02:15
    Journaallus
  • 23:45
    Nachtlus
    07:30
    Ketnet Junior
  • 06:40
    Wolfje's verhalen
  • 06:45
    Wickie de Viking
    05:15
    Geen uitzending
  • 02:35
    Geen uitzending
    06:40
    Blind getrouwd: Australië
  • 01:30
    Geen uitzending
    11:15
    Sturm der Liebe
  • 01:05
    Geen uitzending
    14:20
    Banlieue 13
  • 06:40
    The X-Files
    02:15
    Married ... With Children
  • 06:00
    Joe
    09:30
    Geen uitzending
  • 06:00
    TEAM OCHTEND
    04:50
    Geen uitzending
  • 05:00
    Geen uitzending
    02:05
    Neighbours: A New Chapter
  • 05:00
    Geen uitzending
    02:50
    Backroad Truckers
  • 05:00
    Geen uitzending
    07:25
    Extreme Makeover: Home Edition
  • 05:00
    Geen uitzending
    07:50
    Hailey Dean Mysteries: Death on Duty
  • 06:00
    Herhalingslus
    20:00
    Z-Nieuws
  • 06:37
    Tooldokter
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 06:20
    Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
    02:30
    Snel, Makkelijk & Lekker
  • 04:07
    Tennis: Rolex Monte-Carlo Masters 2024
    02:10
    Eredivisie
  • 06:30
    London Kills
    02:35
    DCI Banks
  • 06:42
    NOS Journaal
    08:11
    Goedemorgen Nederland
  • 01:40
    Nieuwsuur
    08:00
    BinnensteBuiten
  • 06:42
    Lief Monster
    07:50
    De boterhamshow