Nieuwe kindervrienden n tienerreeksen op vtmKzoom

vrijdag 27 augustus 2010

Wat op 1 oktober 2009 begon als de kinderzender van de VMMa, is op nog geen jaar tijd uitgegroeid tot een merk dat zowel bij de Vlaamse kids als bij hun ouders erg geliefd is. We zijn erg blij dat we met vtmKzoom zowel op onze coredoelgroep 4-14 als op de VVA-coviewing commercieel marktleider zijn.

We merken dat uiteraard in de cijfers en qua reacties op de programma’s, maar ook door heel Vlaanderen door te trekken met onze vtmKzoom Zomertour. Letterlijk tienduizenden kinderen kwamen zich uitleven op onze 5000 m2 springkastelen en genieten van een live concert van De vtmKzoom Band met zendergezichten Arne & Joyce in de hoofdrol.

Met het nieuwe schooljaar dat voor de deur staat, krijgen de Vlaamse kids de kans om zowel op school als op tv een heleboel nieuwe vrienden te maken. Op maandag 30 augustus lanceren we bij vtmKzoom immers ons najaarsschema met daarin tal van nieuwe programma’s die aan de sterkhouders van de zender worden toegevoegd.

Met 'De Freggels' halen we een van de leukste reeksen allertijden naar Vlaanderen. Dit programma van Jim Henson ('The Muppet Show') heeft op Facebook meer dan 26.000 Vlaamse fans, dus dat belooft!

'TiTaTovenaar' start aan een tweede seizoen, net als ons wekelijkse magazine 'WOOW!' met Arne en Joyce.

'Dierenplezier' is nieuw: hierin tonen we de aller-grappigste dierenfilmpjes, vakkundig van leuke commentaar voorzien door Staf Coppens.

En dan zijn er nog nieuwe programma’s als 'De Sprookjes van Klaas Vaak', de fictiereeks 'Marjolein' en het 'Geheim van het Slaapzand' en tussen 19.00 en 20.00 uur een aantal tienerreeksen voor de iets oudere kids.

Later dit najaar lanceren we nog een aantal nieuwigheden waaronder de langverwachte sitcom 'Hallo K3' met Karen, Kristel, Josje en Jacques Vermeire. Back to school wordt dus een heel avontuur. En dit jaar niet alleen ìn de klas, maar ook op tv.


DOSSIER: Najaar 2010: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers