Nieuwe bestuurders voor VRT voorgedragen

zondag 10 maart 2013

De Vlaamse regering heeft Marijke Verboven en NoŽl Slangen voorgedragen als lid van de Raad van Bestuur van de VRT. Na afhandeling van de procedure worden zij lid van de Raad Van Bestuur.

De Vlaamse Regering draagt Marijke Verboven (°1981) voor als vervanger van Valerie-Anne Van Peel. Verboven werkte onder meer als  medewerker persdienst en als adviseur communicatie en internationale persrelaties  op het kabinet van de Vlaamse minister van Bestuurszaken, Buitenlands Beleid, Media en Toerisme: Geert Bourgeois. Later werkte ze als  pers- en communicatieverantwoordelijke voor de Vlaamse Liga tegen Kanker & Kom op tegen Kanker en als verantwoordelijke evenementen en projecten voor de  internationale gemeenschap bij de vzw 'De Rand'. Zij is nu zaakvoerder bij  Fanfaar PR & Communicatie Comm V.

De Vlaamse Regering draagt Noël Slangen (°1965) voor als vervanger van Claude Marinower. Slangen is communicatieadviseur.  In 1987 richtte hij Slangen & Partners op, een bedrijf gespecialiseerd in institutionele en strategische communicatie. Hij was lid van de beleidsraad van premier Guy Verhofstadt en communicatieadviseur van de federale regering.  Eerder werkte hij voor premier Jean-Luc Dehaene en voor Steve Stevaert. In 2002 richtte hij het consultancybedrijf Groep C op, gespecialiseerd in strategische communicatie. In 2006 werd zusterbedrijf Connect opgericht, gespecialiseerd in infrastructuurcommunicatie. In 2006 hij werd strategisch manager van de Open Vld. In 2013 nam hij afscheid bij zijn eigen communicatiebureau Groep C.

Bron: VRT
http://www.vrt.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Expeditie Robinson' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Het einde is in zicht en de drie overgebleven kandidaten strijden in een epische finaleproef tegen elkaar voor de titel van 'Robinson 2018'. Na 33 dagen op de Filipijnen wordt de winnaar bepaald op de allerlaatste eilandraad. Wie wint Expeditie Robinson en gaat naar huis met 25.000 euro?

'Expeditie Robinson', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers