Nieuwe afleveringen van 'F.C. De Kampioenen' op En

maandag 21 oktober 2019
Foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018

Acht jaar nadat de laatste aflevering op En te zien was, komen er in 2021 nieuwe afleveringen van 'F.C. De Kampioenen' op En. Dat werd bekend gemaakt in 'Vandaag'.

In 2021 vieren de Kampioenen hun dertigste verjaardag en dat wordt gevierd met... een nieuwe reeks afleveringen. En neen, dat is geen misverstand én het zijn geen herhalingen. De fans kunnen zich nu al opmaken voor een gloednieuwe reeks afleveringen.


Het nieuws hing al langer in de lucht. De herhalingen van de populaire sitcom worden nog steeds gretig bekeken en de films zijn stuk voor stuk kaskrakers. Reden genoeg dus voor Eén om de draad van de televisiereeks weer op te pakken.

De nieuwe reeks van 'F.C. De Kampioenen' is in 2021 te zien op Eén. Wie er weer bij is en hoe de reeks er zal uitzien komen we ongetwijfeld binnenkort te weten.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers