Nieuwe afleveringen van 'F.C. De Kampioenen' op En

maandag 21 oktober 2019
Foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018

Acht jaar nadat de laatste aflevering op En te zien was, komen er in 2021 nieuwe afleveringen van 'F.C. De Kampioenen' op En. Dat werd bekend gemaakt in 'Vandaag'.

In 2021 vieren de Kampioenen hun dertigste verjaardag en dat wordt gevierd met... een nieuwe reeks afleveringen. En neen, dat is geen misverstand én het zijn geen herhalingen. De fans kunnen zich nu al opmaken voor een gloednieuwe reeks afleveringen.


Het nieuws hing al langer in de lucht. De herhalingen van de populaire sitcom worden nog steeds gretig bekeken en de films zijn stuk voor stuk kaskrakers. Reden genoeg dus voor Eén om de draad van de televisiereeks weer op te pakken.

De nieuwe reeks van 'F.C. De Kampioenen' is in 2021 te zien op Eén. Wie er weer bij is en hoe de reeks er zal uitzien komen we ongetwijfeld binnenkort te weten.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Naar aanleiding van de moord op haar vriendin Luisa in een carjacking trekt Nikki naar Mexico. Haar ontdekkingen ter plaatse brengen haar op ramkoers met gevaarlijke en onvoorspelbare krachten. Thomas stuurt Jack om Nikki naar huis te brengen, maar die zit al snel helemaal verwikkeld in de zaak.

Britse harde misdaadreeks over een team forensische pathologen dat vaak van doorslaggevende betekenis is voor het oplossen van misdrijven.

'Silent Witness', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers