Nieuwe afleveringen van 'F.C. De Kampioenen' op En

maandag 21 oktober 2019
Foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018

Acht jaar nadat de laatste aflevering op En te zien was, komen er in 2021 nieuwe afleveringen van 'F.C. De Kampioenen' op En. Dat werd bekend gemaakt in 'Vandaag'.

In 2021 vieren de Kampioenen hun dertigste verjaardag en dat wordt gevierd met... een nieuwe reeks afleveringen. En neen, dat is geen misverstand én het zijn geen herhalingen. De fans kunnen zich nu al opmaken voor een gloednieuwe reeks afleveringen.


Het nieuws hing al langer in de lucht. De herhalingen van de populaire sitcom worden nog steeds gretig bekeken en de films zijn stuk voor stuk kaskrakers. Reden genoeg dus voor Eén om de draad van de televisiereeks weer op te pakken.

De nieuwe reeks van 'F.C. De Kampioenen' is in 2021 te zien op Eén. Wie er weer bij is en hoe de reeks er zal uitzien komen we ongetwijfeld binnenkort te weten.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

John McClane reist af naar Rusland om zijn vervreemde zoon, Jack McClane, te helpen. Die is betrokken geraakt bij de gevangenisuitbraak van een Russische leider die een staatsgreep wil plegen. Vader en zoon moeten alles op alles zetten om zichzelf en elkaar in leven te houden en de werelddemocratie te beschermen.

'A Good Day To Die Hard', film uit 2013 met oa. Bruce Wiilis, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers