Nieuw satirisch magazine op Canvas: 'Spam'

dinsdag 18 december 2007

Canvas waagt zich vanaf 2008 opnieuw aan een wekelijkse portie satire. Nieuwsanker Sofie Lemaire stuurt haar reporters door Vlaanderen. Hun verslag is spits en satirisch, scherp en surrealistisch, snedig en nonsensicaal. 'Spam', vanaf vrijdag 11 janauri tussen 'Terzake' en 'Desperate Housewives'

'Spam' is het nieuw satirisch nieuwsmagazine dat voor de journalistieke waarheid doet wat Jimi Hendrix heeft betekend voor de klarinet en Jan Decleir voor de Franse gastronomie: volstrekt niets. Politiek, lifestyle, cultuur, human intrest, sociale trends: overal waar het gebeurt of niet gebeurt, is 'Spam' erbij. Nieuwsanker Sofie Lemaire stuurt haar reporters erop af. Hun verslag is spits en satirisch, scherp en surrealistisch, snedig en nonsensicaal.

Reporters Tine Reymer, Dirk Van Dyck, Karlijn Sileghem, Els Dottermans en Stijn Van Opstal brengen het nieuws, heet van de naald, ter plekke geregistreerd en op geheel eigen manier van commentaar en duiding voorzien.
Spam schakelt wekelijks ook live over naar De Centrale in Gent, waar Kamagurka en Nigel Williams zich stand-upgewijs over de actualiteit van de afgelopen dagen buigen en Gunter Lamoot in Spam-tv de televisiemomenten laat zien die iedereen heeft gemist.

'Spam' brengt het nieuws van de dag, zoals dat gemaakt en beleefd wordt door de politicus van dienst en de man in de straat, die voor de gelegenheid wel iets kunnen hebben van Josse De Pauw, Peter Van den Eede, Katelijne Daemen, Sofie Decleir, Michel Van Dousselaere, Lucas Van den Eynde of Koen De Graeve.

'Spam' vanaf vrijdag 11 januari 2008 om 20.40 uur op Canvas.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Expeditie Robinson' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

Het einde is in zicht en de drie overgebleven kandidaten strijden in een epische finaleproef tegen elkaar voor de titel van 'Robinson 2018'. Na 33 dagen op de Filipijnen wordt de winnaar bepaald op de allerlaatste eilandraad. Wie wint Expeditie Robinson en gaat naar huis met 25.000 euro?

'Expeditie Robinson', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers