Nieuw bij En: 'ZOMER 2005'

woensdag 18 mei 2005

Deze zomer pakt En ook uit met n nieuw programma: 'Zomer 2005', de opvolger van 'Aan Tafel'. Hiervoor palmt En een hele zomer lang terug de kust in om zo het zomerse gevoel volledig tot uiting te laten komen. Gastheer van dienst is Jan Leyers. Hij zal elke weekdag de gesprekken leiden. Toch staat hij er niet alleen voor.

Elke dag is er fotografe Lieve Blancquaert, die portretten maakt van mensen aan de kust. Wekelijks trekken de mensen van Vive La Fte naar mensen met een grote liefde voor hun dieren in de rubriek met de toepasselijke titel Vive La Bte!  Pascal Platel bekijkt dan weer op haar manier de realiteit. Net zoals in 'Aan Tafel' zal Axl Peleman ook in 'Zomer 2005' een dagelijkse gast zijn. Hij ontvangt binnen- en buitenlandse muzikanten en maakt ze warm voor een concert met een levend publiek. Met andere woorden het enige programma waar nog live muziek kan gespeeld worden. Het concept doet zeer sterk denken aan 'Aan Tafel'.

Toch is er een gloednieuw element aan dit programma. Niet alleen verlaat men de studio en speelt het zich af op een toegankelijke plek in Oostende, waarbij bij heel goed weer vanop het dak of de dijk televisie kan gemaakt worden.

Bovenop dit alles volgt men de gasten van Jan Leyers zowel tijdens het programma als ook ervoor en erna. Met deze blik achter de schermen krijgt men als het ware een soort dag van deze gasten. Veelbelovend, benieuwd kijken we dan ook uit naar 6 juni voor het resultaat.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2018)

Carmen verwacht dat Xavier, zoals altijd, ook dit jaar haar verjaardag zal vergeten. Xavier is evenwel in het geheim bij Doortje geweest om haar te vragen hem Carmens lievelingsdans 'Tango d'Amore' aan te leren. Hij vraagt Doortje uitdrukkelijk te zwijgen, want het moet een verrassing blijven...

'F.C. De Kampioenen', om 20.20 uur op En.

Dossiers