MNM-luisteraars en Stan Van Samang op zoek naar nieuwe 'Steracteur Sterartiest'

maandag 21 november 2016

Exact 10 jaar geleden won Stan Van Samang de eerste editie van het muziekprogramma 'Steracteur Sterartiest' op En. Reden genoeg voor Peter Van de Veire en MNM om tijdens een speciale MNM-editie op zoek te gaan naar een nieuwe 'Steracteur Sterartiest'.

Stan Van Samang beslist samen met de luisteraar wie eind deze week de grote winnaar wordt. Drie acteurs, waarvan we niet wisten dat ze konden zingen, laten deze week het beste van zichzelf zien én horen. Leen –Kaat uit 'Thuis'- Dendievel (Eén), Ruth –Ingrid Porrez uit 'Safety First'- Beeckmans (VTM) én Rik –Jay Vleugels uit 'Callboys' - Verheye (VIER) zingen elke ochtend én strijden nu vrijdag tegen elkaar tijdens een live-finale.

Hoe goed is Leen als Adele? Sticht Ruth evenveel vrede als John Lennon en wordt Rik Florence haar nieuwe Machine? Elke ochtend verrassen ze de luisteraar tijdens 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow' en 24/24 online. De luisteraar geeft de helft van de punten en kan op die manier kaarten winnen voor de concerten van Stan Van Samang dit weekend in het Sportpaleis. Stan zelf zit ook in onze jury en deelt de andere helft van de punten uit.

'Steracteur Sterartiest Editie MNM 2016', voorrondes van dinsdag tot en met donderdag tussen 6.00 en 9.00 uur en finale op vrijdag tussen 6.00 en 9.00 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva España - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In Asturi leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Lon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op En.

Dossiers