MNM-luisteraars en Stan Van Samang op zoek naar nieuwe 'Steracteur Sterartiest'

maandag 21 november 2016

Exact 10 jaar geleden won Stan Van Samang de eerste editie van het muziekprogramma 'Steracteur Sterartiest' op Eén. Reden genoeg voor Peter Van de Veire en MNM om tijdens een speciale MNM-editie op zoek te gaan naar een nieuwe 'Steracteur Sterartiest'.

Stan Van Samang beslist samen met de luisteraar wie eind deze week de grote winnaar wordt. Drie acteurs, waarvan we niet wisten dat ze konden zingen, laten deze week het beste van zichzelf zien én horen. Leen –Kaat uit 'Thuis'- Dendievel (Eén), Ruth –Ingrid Porrez uit 'Safety First'- Beeckmans (VTM) én Rik –Jay Vleugels uit 'Callboys' - Verheye (VIER) zingen elke ochtend én strijden nu vrijdag tegen elkaar tijdens een live-finale.


Hoe goed is Leen als Adele? Sticht Ruth evenveel vrede als John Lennon en wordt Rik Florence haar nieuwe Machine? Elke ochtend verrassen ze de luisteraar tijdens 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow' en 24/24 online. De luisteraar geeft de helft van de punten en kan op die manier kaarten winnen voor de concerten van Stan Van Samang dit weekend in het Sportpaleis. Stan zelf zit ook in onze jury en deelt de andere helft van de punten uit.

'Steracteur Sterartiest Editie MNM 2016', voorrondes van dinsdag tot en met donderdag tussen 6.00 en 9.00 uur en finale op vrijdag tussen 6.00 en 9.00 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ludo Busschots in 'Albert II'

Na een incident tijdens een receptie voor de legertop, wordt duiker Rick Symons naar het 40ste Search and Rescue smaldeel in Koksijde gestuurd. Rick wordt er opgenomen in de competente, maar licht aparte Sea King crew. De grootste verrassing is de aanwezigheid van Alex, de vrouwelijke medic, waarmee Rick eerder al een kleine aanvaring heeft gehad. De overplaatsing naar Koksijde dwingt Rick tot nog een andere confrontatie. Die met zijn verleden.

'Windkracht 10: Koksijde Rescue', film uit 2006 nav. het overlijden van Ludo Busschots, om 21.25 uur op Eén.

Dossiers