'Mijn Restaurant!'-winnaar Jelle kookt nu in Gent

zaterdag 8 oktober 2011

Ongeveer een maand geleden sloot Jelle Temmerman de deuren van restaurant 'd'Hoogeschool' in Leuven. De winnaar van het eerste seizoen 'Mijn Restaurant!' had geen andere keuze meer dan de boeken neer te leggen. Ondertussen is hij opnieuw aan de slag in een Gentse brasserie.

Jelle is tevreden met zijn nieuwe start, al weet hij nog niet wat de gevolgen zullen zijn van het faillissement van zijn restaurant in Leuven. Toch probeert hij het 'Mijn Restaurant!'-hoofdstuk nu definitief af te sluiten.


De eerste winnaar van 'Mijn Restaurant!' is momenteel aan de slag als chef in de Zwijnaardse brasserie 'De Zwarte Fles'. Daar krijgt hij van de eigenaar de vrijheid om zijn stempel op het menu te druk. Een kans waar Jelle bijzonder tevreden mee is. 'Want als je zelfstandige bent geweest, is het niet gemakkelijk om weer te luisteren naar een baas', besluit hij.

Bron: De Standaard


 POLL: Wie is jouw favoriet duo in het nieuwe seizoen? Stem NU!  
 
 
 


Lees ook:
'Mijn Restaurant!'-winnaar D'Hoogeschool voor 'onbeperkte tijd' gesloten
Ook restaurant 'Exquisa' in de problemen!

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier
mijnrestaurant

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Axel verblijft in het afkickcentrum in Sleidinge. Hij sprokkelt levensverhalen op de afdelingen 'crisistoxicomanie' , waar mensen geholpen worden die met een verslaving kampen, en bij 'dubbele diagnose' waar verslaafden ook een psychische problematiek hebben.

'Axel Gaat Binnen', om 21.55 uur bij VTM.

Dossiers