'Mijn Restaurant'-koppel David en Lins uit elkaar

zaterdag 25 oktober 2008

De kandidaten van het populaire vtm-programma 'Mijn Restaurant' blijven zichzelf in de spotlights werken. Na een overwerkte Micheline uit Leuven is er nu nieuws van het Antwerpse front: David en Lins van restaurant Matizze zijn uit elkaar.

Het nieuws komt niet helemaal onverwacht. Al na de opnames van 'Mijn Restaurant' werd Lins verliefd op een andere vrouw. Er kwam nog een verzoeningspoging met David, maar toen ook die mislukte trok Lins in bij haar nieuwe vriendin.

Een officiële bevestiging is er nog niet, maar een telefonische reactie aan de krant De Standaard verklaarde veel: 'Ik mag daar niks over zeggen, want ik heb mijn vrouw verkocht aan enkele weekbladen', aldus David.

Al tijdens de opnames bleek dat Lins genoot van de vrouwelijke aandacht. Om stemmen te ronselen ging ze in haar eentje op stap in het Antwerpse gaylife. Aandachtige kijkers zagen het toen nog onschuldige geflirt tussen Lins en Yanaïka, de helft van het Limburgse koppeltje van restaurant 'Exquisa'.

Ook daar lijkt het trouwens te rommelen. Twee weken geleden ging het gerucht dat ook Yanaïka en Stephanie uit elkaar waren. Dat werd toen ontkend met een gezamelijke verschijning tijdens de TMF Awards. Vandaag verscheen het koppel opnieuw samen in het openbaar, tijdens de afscheidsdienst van Leentje Custers, de verongelukte medewerkster van '71° Noord'. Leentje was één van de vaste medewerkers aan 'Mijn Restaurant en stond in voor de productie in Hasselt. Hoewel Yanaïka en Stephanie verklaarden dat alles nog goed zit, lieten ze weten dat hun geplande huwelijk voorlopig uitgesteld is. Wordt vervolgd...

Bron: De Standaard

LEES OOK: 'Mijn Restaurant'-winnares zit overspannen thuis 


DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer Sam en Eddie samen in bed ontwaken, vragen ze zich af wat er de avond voordien is gebeurd. Maar ze kunnen zich allebei amper iets herinneren. Wanneer er vervolgens een voor hen onbekende vrouw opduikt die hen bedankt voor hun hulp bij het terugvinden van haar hond, besluiten Sam en Eddie uit te zoeken wat er zich de dag voordien allemaal heeft afgespeeld.

'Take Two', om 22.40 uur bij VTM 3.

Dossiers