'Mijn Restaurant!': EXIT Tongeren

dinsdag 29 november 2011

Volgende week donderdag vindt de finale plaats van 'Mijn Restaurant!' op vtm. Dinsdag moest het laatste duo definitief de deuren sluiten vooraleer de eindstrijd kon ingezet worden. De afvalrace ging deze week tussen Ekeren, Blankenberge en Tongeren. Uiteindelijk waren het DaniŽl en Rinaldo van restaurant Antica Locanda uit Tongeren die aan het kortste eind trokken en die de wedstrijd moesten verlaten.

De finale van 'Mijn Restaurant!' gaat dit jaar tussen de steden Ekeren en Blankenberge. Amber en Elodie leiden restaurant Alaise in goede banen en Eef en Michaël doen hetzelfde in restaurant Seaven in Blankenberge. Maar wie van hen zal het halen? Vanaf nu kan je stemmen voor jouw favoriet via volgende gegevens:

Blankenberge:
0905-53801
Sms BLANKENBERGE naar 6677 (0,75€ /stem)

Ekeren:
0905-53802
Sms EKEREN naar 6677 (0,75€ /stem)


Laat weten wie voor jou 'Mijn Restaurant!' mag winnen. Stem via de TV-Visie Poll!

DOSSIER: Mijn Restaurant! (editie 2011)

volledig dossier
mijnrestaurant

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers