'Mijn Restaurant!'-cd best verkochte compilatie

vrijdag 12 juni 2009

'Mijn Restaurant!' blijft ook na zijn grote finale scoren. Niet langer op het scherm, maar wel in de Ultratop. De unieke cd stoot deze week door naar de eerste plaats en mag zich zo de best verkochte compilatiecd van Vlaanderen noemen.

De d

riedelige compilatie verzamelt zowel recente hits als klassiekers. Van Milow, Nelly Furtado en Jamie Cullum tot Vaya Con Dios en Chaca Khan, kortom sfeervolle nummertjes voor aan tafel. Vlaanderen liep de voorbije weken massaal naar de muziekwinkel want de cd stijgt in zijn vijfde week door naar de eerste plaats. 

Een andere populaire tv-compilatie, 'M!LF' van 2BE, zakt zo trouwens naar de tweede plaats.

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op En.

Dossiers